Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Octopus21

aktív tag

válasz pongi1 #18582 üzenetére

Hát igen, azon vagyok, hogy lássam végre:S De nem olyan egyszerű, ha nem a fővárosban élsz:S
    Azt írja mindenki, hogy a képminősége nagyon ott van, de nekem a Sony-é is tetszik, és ezen fórum előtt nem igen hallottam Panasonic reklámozásokról, főleg nem plazma reklámról. Itt kezdtem el átgondolni a dolgokat. Egyrészt a méret miatt, mert ez a méret 50" LCD-ben nekem már megfizethetetlen. Akkor nekem az egyetlen nagy fájdalmam az LCD-mel, a fekete szín. Sosem láttam igazán feketének, és ez zavart egy kicsit.

Szépen lassan térek át mostanában Blu Ray-re és lenyűgöz a minőség az LCD-men is, így minimum ezt várom el az ST50-től is. Divx meg ilyen szemeteket már nem nagyon nézek, max South Parkot :D, de szóljatok ha meglesz Blu-Ray-en:) Viszont TV adást azt nézek hébe-hóba, de abból is egyre gyakrabban a NATGEO HD-t, meg CNN, ilyesmiket,de gondolom 50 colon nem kell sokat várnom a TV adás minőségétől:(
    Tescoban nagyon csalódtam az UT50-ben, mert ugye a legszarabb TV adást tudták csak berakni megmutatni.

Media Markt még nem írt, hogy van e náluk ST50. Kiváncsi vagyok írnak e egyáltalán. Ha van akkor elmegyek Szombathelyre. Kb 100 km tőlem. Vinni fogom a gyári Avatar BD-met, hogy kipróbálhassam rendesen. Abban azért vannak színek:)

Új hozzászólás Aktív témák