- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
válasz
FerNandor #92427 üzenetére
Én az 50 és 55VT65-öt talp nélkül a Seat Leon hátsó ülésére, állítva raktam be (picit döntve, ahogy a hátlapja az ülésnek volt), doboz nélkül. A 65VT65-höz egy ismerős Zafirája segített, talp nélkül pont befért állítva, doboz nélkül, szépen kitámasztva plédekkel. Utóbbi csak 150km-t utazott, az előbbiek 450 és 500-at hazáig
Amikor költöztünk, előkerestem az 55 és 65VT talpait, és állítva raktam a furgonba őket, szépen letakarva először egy pléddel, majd egy kartonnal a kijelzőt és körbepakolva őket ruhákkal, hogy ne tudjanak mozogni.
Az 50X10Y és 50G30 az dobozban jött, még Mo-n, de azokat újként vettem, a Panasonic szállította ki őket (utóbbi még megvan, napi használatban).
Az LG 77G3-at futár hozta, dobozban, de akkora személyautó nincs, amibe ez akárhogy beférne 😃, ez jött a 65VT65 helyére, amit szintén egy Zafirában vittek el, állítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest