- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmaresz
senior tag
válasz johnny23 #61352 üzenetére
Szerintem meg ha nem vagy igazi videofil, akkor menj a nagyobb méretre. Nagyon Panára alapoztam, de mivel úgy nézett ki, hogy kifutott az 55ST60, így Samsung lett, a 60"-es F5500. Akinek nem ez a legfőbb hobbija, annak bőven jó bármelyik jelenlegi Full HD Panasonic, vagy Samsung plazmatévé. Ezek közül meg menj a legnagyobbra, amit a kereted megenged, mert ahogy itt olvasom, utólag mindenki még nagyobbat venne.
Elgondolkoztam elgondolkoztam a 65ST60-on, de most nagyon örülök, hogy a pénzem fele, úgy tűnik megmaradt.
Csak ülök a Samsung előtt és vigyorgok, és azt hiszem, ennél több nem is kell. Szerintem most boldogabb vagyok mint sok GT/VT tulaj, mert ebben más az értékrendem, illetve jó áron működő és megfelelő minőségű tévét vettem.
Szerintem a mostani plazmageneráción belül a casual játékos már az alsó kategóriában is megtalálja a maga nirvánáját. Ezek is bőven túlmutatnak a LED TV-k 80-90%-án.Ezt arra alapozom, hogy saját hobbimon, a fényképezésen belül én is elköltök simán 4-5K Ft-ot egy objektívre, 1M-Ft-ot egy full frame vázra. Azonban megértem azt is, aki csak az átlagnál jobbat szeretne és, túllépve a kompakt gépeken megveszi a DSLR vázat, de neki már nem éri meg túllépnie a kit objektíven és egy fényerős fixen.A fotózás az ő felszerelésével is lehet örömteli, sok sikert hozó élmény.
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest