Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Canon MILC: EOS R és M topik
Aktív témák
-
sham3
csendes tag
Sziasztok!
új plazma tv-nél van valamilyen bejáratási procedúra? csak mert olvastam valahol, de nem volt kifejtve a dolog.
-
sham3
csendes tag
ma megint tettem egy kört. pv80-akat néztem főként. összesen 3at néztem meg, és abból az egyiknek olyan fakó fehérje volt, hogy csak na. állítgattam fényerőt, meg kontrasztot meg színtelítettséget, de nem segített semmi. öreg lehetett az a TV vagy valami gyári hiba? elég szívó lenne ha ilyet kapnék...
a másik, hogy az edigitalnál pv80/A-t árulnak. tud erről valaki valamit?
[ Szerkesztve ]
-
sham3
csendes tag
válasz Zoliwrc #3594 üzenetére
köszi a választ! ma reggel meg is rendeltem a panashop-tól.
az edigital-nál maradva, ott fel van tüntetve az, hogy webes vásárlás esetén a 17/1999 kormányrendelet értelmében áruátvétel után 8 napon belül indoklás nélkül visszamondhatod a vásárlást. gondolom akkor ez más webboltokra is érvényes, csak nem reklámozzák?? -
sham3
csendes tag
plazma TV szállításnál ha jól tudom, akkor figyelni kell arra, hogy függőleges legyen. egyébként károsdohat? csak, mert holnap hozza ki a futár a pv80-at, és izgulok, hogy rendesen szállítják-e ki
-
sham3
csendes tag
na, meglett a pv80, és valami brutálisan jó. annyi gondom van, hogy bizonyos adóknál (pl.: m1) hiába van "valós"-ra állítva a képarány, néha (kb. 10 percenként) átvált 1 sec-re 16:9-re, majd vissza. ez mitől lehet?
köszi mindenkinek a hozzászólásokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Politika
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Bluetooth hangszórók
- eFootball