Hirdetés
Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz Alvin_ti4200 #913 üzenetére
Szerintem jobbak a Pana plazmák, nem tudom, mi okozta azt a remegést. A különbözetből vehetsz egy lejátszót vagy 10-15 jó filmet. Esetleg 230 körül már találsz PV70-est.
Az ''ideálisabb'' kifejezéstől eltekintünk...
[Szerkesztve]A legjobb aláírás a héten
-
törölt tag
válasz Alvin_ti4200 #913 üzenetére
jaj, en majdnem ezt vettem meg, aztan megsem, de mar banom...
bar a mostani philips is tokeletesen mukodik, semmi gond nincsen vele, azert vmiert jobban szeretem a samsung markat -
törölt tag
válasz Alvin_ti4200 #921 üzenetére
megneztem par lejatszot, szinte mindegyik 1080i-re konvertal fel...
szoval ezexerint nem mindegy, hogy egy dvd-t vagy annal kisebb felbontasu videokat nyom fel 1080i-re, vagy a szabvany dvd felbontasnal nagyobbat?
ha a 600*320-as avikat felkonvertalja, az 1280*720 miert nem?
valaki okitson ki ebben a temaban
es miert vannak a felbontasnak korlatai, mikor pl a tv alkalmas a megjelenitesre...? -
erdoke
titán
válasz Alvin_ti4200 #918 üzenetére
Megnéztem őket a boltban (TV-adással és DVD-vel, a többi engem egyelőre nem érdekelt, meg ahhoz úgyis minimum 50'' kéne).
Na meg a legfőbb indok, hogy nekem is olyan van.A legjobb aláírás a héten
-
Jannn
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #943 üzenetére
van
-
1010
őstag
-
sztamas
csendes tag
válasz Alvin_ti4200 #2853 üzenetére
Szia!
Pontosan úgy van ahogy leírtad.
1024x768 és rendelkezik egy 1080p jelfeldolgozó processoral.
Én megnéztem előtte egymás mellett egy full HD Braviat és ezt a Panasonic-ot.
4 méter távolságból nem látni köztük minőségi különbséget.
Ha már képes feldolgozni az 1080p-s jelet, akkor nagy baj nem lehet
A fényképezőm egy kicsit rosszalkodik mostanában, de megnézem és csinálok neked egy-két képet róla. -
DM-Fan
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #2875 üzenetére
Én is tervezem a jövőben PS3 beszerzését, szerintem nem kell félni, ésszel használva azzal sem lehet gond, mint látható 2-3 óra alatt csak múlandó ghost keletkezik, amivel szerintem simán együtt lehet élni, úgyhogy ez nem riasszon el a PS3-tól.
A Panashopban nem fogsz találni PX-et, se 42"-ost, se 37"-os, mert a Pana hivatalosan nem forgalmazza, csak a PV-szériát, a PX-ekre csak a garanciát vállalja, feltéve, hogy nem szürkeimportból származót veszel. Ezért kell multitól venni, én is így vettem a 42PX80-amat (EW). A Pana szerintem max. csak külön rendelésre hoz, és jóval drágább is úgy. Létezik 37PX80-as is, nemcsak 42"-os van.
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #2877 üzenetére
Nem tudom még mikor lesz rá keret, de nem kell cipelned a sajátod, multiknál van PX-széria és rádugják neked ott helyben a PS3-at, ha kéred. Az EW-ben ahol vettem (AP) nagyon készséges volt az eladósrác, ha kéred, simán összecsatizzák. Amúgy már láttam futni rajta PS3-at és megdöbbentően szép képe van, foszforlagot nem véltem felfedezni, a ghosting-jelenség meg ugye megvan, ez nem tagadható, beégést meg odafigyeléssel lazán el tudod kerülni. Jó vétel a PX-széria, ez biztos, mondjuk nem elsődlegesen konzolra fejlesztették, de ahogy a külföldi- és magyar tesztek is megírták, derekasan megállta a helyét ilyen téren is. Analóg TV-adás, SD-anyag gyönyörű rajta, a Blu-Ray képe is kiváló.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
M@trixfan
addikt
válasz Alvin_ti4200 #2896 üzenetére
Hát ja! Nálam emiatt eleve kiesik a plazmák nagy része. Egy 50"-os Pana talán már el tudna csábítani a projektortól, de egyenlőre még a fingomsincs állapot van
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
M@trixfan
addikt
válasz Alvin_ti4200 #2898 üzenetére
50pv8 amit érdemes figyelni miként alakul az ára. Éppen azt számolgattam, hogy filmnézéshez még éppen kicsi is lehet 3 méterről
-
M@trixfan
addikt
válasz Alvin_ti4200 #2901 üzenetére
72" a versenytársa, projektorban gondolkozom Így már rögtön nem olyan nagy. Simán kényelmes lenne a 82"-es kép is, de el is kell férnem. Úgy láttam a Pana oldalán, hogytud 24p-t az 50pv80.
-
M@trixfan
addikt
válasz Alvin_ti4200 #2906 üzenetére
Ne viccelj már! Moziban is többet látsz a kitakarásből mint a képet? Az kéne még csak, pedig a legtöbb TV esetében ez van. Nézz meg egy ajánlást hány fokos szögben kéne látni a képernyőt. (36 fok körül ideális) A 160x90-es a legkisebb fix vászon. Úgyhogy önnek új LOL-ja érkezett: Ehhez 2.5 méterre kéne ülni. Namost én kb 3.5 méterre ülnék. Ejnye-bejnye-irgum-burgum!
-
Sub-S
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #2896 üzenetére
Ne is tartsa azt a nyomorék 1366x768-at, lenne inkább 1280x720-as...
-
M@trixfan
addikt
válasz Alvin_ti4200 #2913 üzenetére
Gondolj a multiplex mozira, hogy ott mit látsz. Ráadásul másodlagos fényforrást nézel ami sokkal kímélőbb a szemnek.
-
Harti
senior tag
válasz Alvin_ti4200 #2915 üzenetére
Ezt gondoltam, de külsőre jobban tetszik a Samsung és még nagyobb is, de akkor mindegy, várok még
-
ham_
tag
válasz Alvin_ti4200 #3741 üzenetére
Mi az ami nem tetszik a KDL-P3000-ben ? (csak mert ilyenben gondolkodtam egy idoben, de mostanaban en is inkabb plazma fele hajlok)
-
DM-Fan
nagyúr
válasz Alvin_ti4200 #3741 üzenetére
A C-szériás Samsung plazmák kerülendők, a Q-széria a tuti. Az lehet, hogy natív felbontása van, viszont képminőség és ghosting terén elég kiábrándító. Ha ennyi a keret, akkor inkább a Pana 42PX8-ast javaslom neked, nagyon szép képe van, fekete szintje jóval jobb, mint az említett Sony-dé, szinte alig melegszik (langyos csak) ghosting minimális, foszforlag nincs - így tökéletesen alkalmas PS3-hoz is, árban meg ugyanott vagy. Először én is filóztam a square-pixelek miatt, de aztán beletörődtem az 1024x768-as felbontásba és nem is igen látom hátrányát azóta sem, tökéletesen szuperál a 42PX80-am, pedig én is nézek rajta analóg TV-adást, DVD-t, Blu-Ray-t és a PS3 is erre van kötve. Tökéletes minden célra, egyenletesen jó teljesítményt nyújt.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Aktív témák
Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- Elite: Dangerous
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest