Hirdetés
Aktív témák
-
daninet
veterán
ybyby izé az egy fajta bemenet olyan mint 3 svideo kell hozá egy átalakito kábel énis ezzel kisérletezek. Legroszabb esetben veszel egy olyan scart kábelt amiből komponens meg két audio jön ki énis ilyet használok. az x1600pro nem HD kimenetes kártya ugyhogy nem fogja ugysem hozni a minőséget
[Szerkesztve]Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Ragnar_
addikt
Csak TV outon tudod rákötni a TVre a PC-t. A Component bemenet analóg , de progresszív nagyfelbontású jelet tud továbbítani. Ezt a VGA driverből a TV out menüben lehet állítani vhol , hogy milyen kábelen küldöd a jelet. A component kábel olyan mint 3 RCA, arra kell ügyelni , hogy a megfelelő kimenetek legyenek kötve a megfelelő bemenetre. Ha a VGA-n nincs komponent kimenet akkor S-video , vagy RCA .
[Szerkesztve]Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Ragnar_
addikt
Ha elolvasod a PV7 specifikációját nem fogod benne megtalálni a Pc kompatibilitást. Ez kb. annyit tesz , hogy ha rákötöd DVI -al , akkor a windows nem nagyon fogja tudni , hogy milyen felbontású mit kötöttél rá. Nem kizárt , hogy látsz majd vmit a tvn , de a 720p és stb. valószínűleg nem fog menni. De ha a fórumon megy , akkor kösd össze és oszd meg a tapasztalataidat.
[Szerkesztve]Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Ragnar_
addikt
A PV 7 és a PV 70 között pont ez az egyik különbség a kontrasztarány mellett , hogy az egyik támogatja a PC bemenetet , a másik (PV7) nem. Én is utánajártam a témának , hogy ha pcről szeretnék filmeket nézni , akkor melyiket érdemes venni. Viszont ott vannak az Upscalinges HDMI-s DVD playerek , kb. 30k , és HDMI-n keresztül tudod nézni az MPEG2 felbontású DVD-ket felkonvertálva 720p , vagy 1080i -re. A PC-s bemenet támogatása a TV-n annyit tesz, hogy pl. HD DVD-t is meg tudsz nyitni a Winchesterről, vagy ha veszel egy Blu-Ray meghajtót akkor arról így natív HD-ben tudsz HDfilmet nézni DVI , vagy DSUBon keresztül. De ugyanezt akkor is meg tudod tenni , ha a TV nem támogatja PC bemenetet , de a VGA-d támogatja a Component kimeneten a HDTV-outot. Az más , ha játszani is akarsz a TV-n , akkor szerintem jobb , ha eleve olyan TV-t veszel ami támogatja a PC jelbemenetet, DSUB , vagy DVI , HDMI. Szóval én arra jutottam , hogy nem biztos , hogy feltétlenül kell a PC bemenet támogatás , ha PC-ről szeretnék DVD-t nézni , arra ott a TVout Component kimenete , ami általában megfelelő minőségű. Akinek van PV 60/ PV70 - es TV-je és a VGA-ja tudja a HDTV outot component kimenettel esetleg leírhatná , hogy jelentős-e a képminőségeltérés a TVOUT és a direkt PC képminőség között.
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Zoliboy95
tag
Kicsit túlzásnak tartom az általad kijelentett mondatot, miszerint a dvd kihalófélben van.
Szerintem ugyanúgy ''megmarad'' mint a vhs, amit mai napig használnak.
A BR/HDDVD-nek legalább 2év kell mire lentebb megy az ára, illetve lesz hozzá ''kellő mennyiségű'' film. Ez a dolog még gyerekcipőben jár!
Akkor marad a DVI-HDMI kábel. Köszi a segítséget!A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
-
Ragnar_
addikt
Opp ezt nem tudtam , a specifikációjában nem írják a bemeneteknél a PC-t , így én azt gondoltam , hogy eleve nincs DDC a PV7-ben , ami jelzi a Windowsnak , hogy milyen megjelenítő /felbontás , képfrissítés/ van rácsatlakoztatva, ha rákötöd analóg , vagy digitális csatornán. DVI-on nem támogatja a PC-t?
-
Ragnar_
addikt
Jah , a windowst eleve beállítod 720p-re , és rádugod a TV-t ? Meg a specifikáció nem írja a PCs felbontást sem SVGA(XGA). Egyébként te próbáltad már ?Normálisan be lehet állítani a képernyőméretet , és képfrissítést ? Mert akkor szvsz nem biztos, hogy
megéri a plusz kb.50kt a PV70.Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
Ragnar_
addikt
Valószínűleg szebb a képe , mivel egy a/d jelátalakítás kimarad , így kisebb a jelveszteség. Abban is egyetértek , hogy HDMI-n valószínűleg a szabvány 1280*720p ,1920*1080i , és 1920*1080p megy , illetve azt jeleníti meg a TV a natív 1024*768 - as panelen tömörítve. A DVI képminőségben ugyanaz mint a HDMI. Egyébként ha veszek TVt valószínűleg PV7-et veszek , és ki fogom próbálni . Most már én is valószínűnek tartom , hogy ha 1280*720-re állítom a monitorfölbontást ( ha az progresszív képfrissítés automatikusan ) , akkor DVI-n keresztül is működnie kellene , hacsak nem kell még vmi TV szabványos frissítést beállítani. Ha meg nem működne, akkor ott a component TVout.
-
Zoliboy95
tag
Szia!
Nekem TH42-PV70-esem van.
A kép nem vibrál. Van a menüjében egy olyan választás, hogy 50-100Hz. Ha 50Hz-re állítom akkor vibrál, de ha 100Hz-re akkor nem. Volt már olyan,hogy 3filmet néztem meg egymás után és nem fáradt el a szemem.
Ezt a tv-t mindenkinek csak ajánlani tudom! Egy igazán jó vétel! Üdv. ZoliboyA 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest