- CES 2025: ultrarövid gyújtótávolságú projektor a Yabernél
- CES 2025: AI-ra készült ez a mini PC
- CES 2025: NAND flash alapokon nyugvó újdonságok a Micron/Crucial gondozásában
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- CES 2025: megerősítette a SteamOS terjesztését a Valve
Aktív témák
-
Iceapo
csendes tag
válasz gezse23 #4985 üzenetére
Kössz a tippet, most már erőt vettem /végre/ magamon és utána néztem a T-home-nál hogy mi újság HD adás ügyben, amit leszűrtem, hogy IPTV-n olcsóbb a HD csomag és több HD csatorna van /egyenlőre/, viszont maga az IPTV családi csomag sokkal drágább mint a Sat TV /nekem a Sat TV 1999Ft lenne, mivel minden feltételnek megfelelek ehhez, + a +STB is olcsóbb a Sat TV-hez/, a Sat HD meg drága és "csak" 3 csatorna, na most legyek okos!
-
Iceapo
csendes tag
válasz gezse23 #4944 üzenetére
Reméljük!
Más téma: Szóval a digitv-t bedugtam, először scartal, majd rca-kkal, hát svhs-el nem, de szerintem azzal sem lenne nagy változás , az eredmény, tömören elég siralmas, mindenfélét állítgattam, már a végén majdnem belezavarodtam, de akkor sem lett jobb, mer ugye hozzászokott a szemem a dvd lejátszó által produlált jó minőségéhez, és hát azután ez, ez valami borzalom /picit visszasírom a régi, jó kis csöves panámat/ és mivel elég kényes vagyok az ilyenekre, szerintem hanyagolni fogom a digitv szolgáltatását ezen a tv-n, megy vissza hamarosan a beltéri a másik tévéhez, a plazmán meg csak dvd-t meg pc-t fogok nézni! Tulajdonképpen csak azt érdeklődném e témában hogy ti hogy vagytok ezzel /digitv, nem általánosítok ;) / a műholdas gagyi sugárzással?! Várom már a HD adások sugárzását, és itt nem 3 -4 csatornára gondolok, hanem mondjuk a többszörösére! -
Vertigo18
addikt
válasz gezse23 #4850 üzenetére
Nekem is hasonló hardvereim vannak (Digitv, 42" Phillips), de nekem sikerült megoldanom, hogy legyen hang. A digi beltéri egységemnek 2 Scart van a hátulján, a DVD-ből megy a jel a "VCR Scart" bemenetbe (digin), a digiből pedig egy másik (TV Scart) megy a TV-be... Így egy AV csatornán van a digi, meg a DVD, és van hang is. Amikor bekapcsolom a DVD-t, akkor automatikusan eltűnik a digi, és beugrik a DVD...
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz gezse23 #4778 üzenetére
Hát, a méreteltérés nyilván szembeötlőbb, mint a PV8 és PV80 közötti különbség, bár hozzáteszem, hogy én látom a két típus közötti képbeli különbséget, szóval annyira nem elhanyagolható (nem véletlenül drágább a PV80). Szempontodból viszont (ha mindenképpen a 37PV80 és a 42PV8 között kell választani) lehet, hogy jobban járnál a 42"-os mérettel, mivel az több, mint 10 cm plusz átmérőben a 37"-oshoz képest. Amúgy "csak" olyan 25 eFt van a 42PV8 és a 42PV80 között. Szerintem ennyit megéri összekuporgatni még hozzá, nem bánod meg!
Get Moded!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz gezse23 #4634 üzenetére
A leírtak alapján neked a plazma jobb választás lehet, mint az LCD.
Ha 180 eFt-ot rászánsz, akkor már 42"-os Pana plazmát is tudsz venni. Itt van például a 42PV80 (vagy a 42PX80), az pont kijön 180 eFt-ból és már érezhetően jobb, mint a 42PV8, vagy a 42PX8, mivel a 80-asokban már 2008-as fejlesztésű képjavító technológia van, míg a 8-asokban 2007-es.
Felhasználási körödet és a képernyő méretét figyelembe véve (42") elég lesz a HD-Ready is, még ha tervezed is a Blu-Ray lejátszó későbbi beszerzését is, mert az is gyönyörűen fog mutatni rajta és 42"-os méretben 2 méterről nézve amúgy sem mondod meg a különbséget a HD-Ready és a fullHD között.
Szóval neked jelen pillanatban a 42PV80 az ideális választás, ár/érték viszonyban is verhetetlen a készülék.
LCD-ből ennyiért biztos lehetsz benne, hogy nem kapsz ilyen minőséget.
Get Moded!
-
Rivaul
addikt
válasz gezse23 #4640 üzenetére
Igazábol fogalmam sincs De én is néztem lcd-ket hasonló áron viszont nem győzött meg a képük. Volt olyan ami mosódott stb. Aminek olyan volt a képe mint ennek az 2 kiló felett található s ahogy mondtad full hd-sek, tehát annyiért kapsz full hd-set mint ebböl sima hd-set. Így azért már más a viszony mivel ha plazmábol is full hd-set hasonlítasz ugyanolyan lcd-hez akkor már nem a plazma lesz az olcsóbb De még sima tv adásnál is ha 30 centiröl nézem is hibátlan a kép pedig nem is állítottam még a több féle képjavítókat se feljebb az alapnál!
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz gezse23 #4637 üzenetére
Ismerős a helyzet. Pont így voltam én is. Szét olvastam magam s mikor már hajlottam volna az eggyik oldal felé hirtelen megdőlt minden s ott voltam ahol a part szakad Megnyugtatlak ez nem is lesz jobb. Én tegnap végül megvettem ezt: [link] s miután most is itt zörög melletem eggyáltalán nem bántam meg. Remélem ez így is marad
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
Aktív témák
- Mini-ITX
- Külpolitika
- Eredeti játékok OFF topik
- Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...