Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CPU léghűtés kibeszélő
Aktív témák
-
kbalazsa
senior tag
válasz
mindkilla #28283 üzenetére
Én ugyanígy csinálom, csak épp nem S-video-val viszem a képet, hanem HDMI kábelen. A hangot az audio-in RCA párosba kell dugni, ahogy írod. Gondolom van egy kisjack-RCA kábeled, azt dugtad a hangkárgya kimenetébe (ahová a hangfalad/fejhallgatót is dugnád) és ennyi. Még azt ellenőrizd le, hogy milyen Lejátszó eszköz van kiválasztva, illetőleg figyelj a hangerőre is (lehet, hogy volt hangod, csak halk volt, ezért nem hallottad ?).
-
Monyesz
aktív tag
válasz
mindkilla #28027 üzenetére
Azért ez gáz, mert ezek a futárautók nem túl jó hátsó rugózású verdák szoktak lenni.
Én ilyen esetben ráírattam volna a szállítóval, hogy a dobozon megjelölt móddal ellentétesen történt a szállítás. Mert ha kibontás után derül ki hogy elpattant a plazma, akkor az már a te károd, és nem is gariztatható. Jó, nem feltétlenül történik meg, de azért...
Meg a futárnak is megmondanám, hogy figyeljen legközelebb, a saját érdekében (is) !
Aktív témák
- BLITZWOIF BW-V7 7-HÓNAPOS KÍVÁLÓ ÁLLAPOTBAN ELADÓ !!!!!
- Razer BlackShark V2 Pro (2023)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Újszerű, egyszer kipróbált Zoom LiveTrak L-8 többsávos kompakt keverőpult
- Sony Bravia 50"-os LCD tv (KDL-50W829B X-reality PRO)
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest