Hirdetés
- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
Aktív témák
-
szp1
addikt
válasz mindkilla #19100 üzenetére
Hello
Szerintem 150k-ért nem nagyon kapsz 50"-os plazmát, de a Pana C2, Samu C430 és az LG j250 jöhet számításba a legalsóbb árkategóriában. Gyakorlatilag nem nagyon nyúlsz mellé egyikkel sem.Az erőszak a gyengék végső menedéke. (Isaac Asimov : Alapítvány), "Az ember okos, de nagy tömegben buta és hisztérikus állattá válik. ( MiB, K ügynök )
-
kbalazsa
senior tag
-
Monyesz
aktív tag
válasz mindkilla #28027 üzenetére
Azért ez gáz, mert ezek a futárautók nem túl jó hátsó rugózású verdák szoktak lenni.
Én ilyen esetben ráírattam volna a szállítóval, hogy a dobozon megjelölt móddal ellentétesen történt a szállítás. Mert ha kibontás után derül ki hogy elpattant a plazma, akkor az már a te károd, és nem is gariztatható. Jó, nem feltétlenül történik meg, de azért...
Meg a futárnak is megmondanám, hogy figyeljen legközelebb, a saját érdekében (is) ! -
kbalazsa
senior tag
válasz mindkilla #28283 üzenetére
Én ugyanígy csinálom, csak épp nem S-video-val viszem a képet, hanem HDMI kábelen. A hangot az audio-in RCA párosba kell dugni, ahogy írod. Gondolom van egy kisjack-RCA kábeled, azt dugtad a hangkárgya kimenetébe (ahová a hangfalad/fejhallgatót is dugnád) és ennyi. Még azt ellenőrizd le, hogy milyen Lejátszó eszköz van kiválasztva, illetőleg figyelj a hangerőre is (lehet, hogy volt hangod, csak halk volt, ezért nem hallottad ?).
Az elvileg és a gyakorlatilag közt nincs különbség ... elvileg.
-
kbalazsa
senior tag
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest