Hirdetés

Aktív témák

• grabber

addikt

Üdv!

Ma 42G20 vs 50S20 volt a polcon egymás mellett.Hát most már láttam a különbséget.Minél többet nézek tévét annál jobban :) Sokkal jobb a g20 feketéje.Nem hittem,hogy ennek ekkora jelentősége van,de tény feltünő.Igaz nem sokszor fordul elő,hogy 2 tv van egymás mellett,de ez akkor is észrevehető.TÉny nem mindig fekete a teljes képernyő,így nem mindig jön ki annyira a különbség,de szebb a sötétség :DDD
    Képminőségileg is jobb volt.De ez nem biztos hogy a tv hibája.Szemcsés(fehér pöttyök,mintha gyenge analóg jel lenne)volt az 50s20-on,mintha analóg adást adtak volna(ezt kétlem).Bár közelről néztem,akkor sem kéne ilyennek lennie.
    Mozgás is szebb volt a G20-on folyamatos volt.Természetesebbnek tűnt,mert a S20-on ha nagyon néztem a mozgást,picit furának(szaggatottnak néztem).Hozzá kell tennem,érzékeny vagyok a képfrissítési frekire,másnál talán nem jön ki.

Árban nem ér meg nekem ennyit.De jó elgondolkodni rajta.Mivel 3 méterről nézném a tv-t esélytelen a G20.S20-at nem venném meg,mert bántana miért nem a jobbat vettem.Így marad a C530 vagy C6500 így már nem fogok annyira a G20 iránt búslakodni ;]

Aktív témák