Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi haladó szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Fujifilm X
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
PB
tag
válasz GSzarkaTAT #25094 üzenetére
Te ki mégis ki a tököm vagy? Mi köze a sikernek itt ahhoz, hol vásárolsz?
Semmivel nem szeretek jobban egy Expert-t vagy Media Marktot vagy Hifi Klubbent (legalábbis ezek a "jobb" elektronikai boltok itt Svédországban), mint ha feltűnik hogy egy tescoban a legolcsóbb akkor azt megvenni. Biztos megalázó besétálni , mi?
Baker ha ezen méred a sikert, komoly önértékelési problémáid lehetnek.Másrésztől meg biztos felemelő dolog sikeresen végigszivatni a személyzetet, mikor valaki végigteszteli az összes tévét, fenti "sikeres embererek" vásárlóhelyein, majd megveszi egy webboltban.
Azok után meg pláne semmi bajom a tescoval miután amikor tévét vettem belefutottam pár szürkeimportos web boltba, a tescoban meg minden rendben volt.G20-at az életben nem fogsz onnan venni, sem más komolyabb TV-t, de leszarom azt a 8-10 típust amit lapostévékből forgalmaznak pont van egy jó vétel.
És igen, ha tehetem megveszem áfa nélkül azt a évi néhány tartós fogyasztási cikket, adózok eleget mások helyett is hogy ne érdekeljen az a pár tizezer forintot amit megtarthatok.
Mostanában ritkában olvasom ezt a fórumot, de te kivágtad a biztit, jobban mint egy LCD troll.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest