Hirdetés

Aktív témák

• PB

tag

válasz GSzarkaTAT #25094 üzenetére

Te ki mégis ki a tököm vagy? Mi köze a sikernek itt ahhoz, hol vásárolsz?

Semmivel nem szeretek jobban egy Expert-t vagy Media Marktot vagy Hifi Klubbent (legalábbis ezek a "jobb" elektronikai boltok itt Svédországban), mint ha feltűnik hogy egy tescoban a legolcsóbb akkor azt megvenni. Biztos megalázó besétálni , mi?
    Baker ha ezen méred a sikert, komoly önértékelési problémáid lehetnek.

Másrésztől meg biztos felemelő dolog sikeresen végigszivatni a személyzetet, mikor valaki végigteszteli az összes tévét, fenti "sikeres embererek" vásárlóhelyein, majd megveszi egy webboltban.
    Azok után meg pláne semmi bajom a tescoval miután amikor tévét vettem belefutottam pár szürkeimportos web boltba, a tescoban meg minden rendben volt.

G20-at az életben nem fogsz onnan venni, sem más komolyabb TV-t, de leszarom azt a 8-10 típust amit lapostévékből forgalmaznak pont van egy jó vétel.

És igen, ha tehetem megveszem áfa nélkül azt a évi néhány tartós fogyasztási cikket, adózok eleget mások helyett is hogy ne érdekeljen az a pár tizezer forintot amit megtarthatok.

Mostanában ritkában olvasom ezt a fórumot, de te kivágtad a biztit, jobban mint egy LCD troll.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák