- Mini-ITX
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Akciókamerák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
PB
tag
válasz
GSzarkaTAT #25094 üzenetére
Te ki mégis ki a tököm vagy? Mi köze a sikernek itt ahhoz, hol vásárolsz?
Semmivel nem szeretek jobban egy Expert-t vagy Media Marktot vagy Hifi Klubbent (legalábbis ezek a "jobb" elektronikai boltok itt Svédországban), mint ha feltűnik hogy egy tescoban a legolcsóbb akkor azt megvenni. Biztos megalázó besétálni , mi?
Baker ha ezen méred a sikert, komoly önértékelési problémáid lehetnek.Másrésztől meg biztos felemelő dolog sikeresen végigszivatni a személyzetet, mikor valaki végigteszteli az összes tévét, fenti "sikeres embererek" vásárlóhelyein, majd megveszi egy webboltban.
Azok után meg pláne semmi bajom a tescoval miután amikor tévét vettem belefutottam pár szürkeimportos web boltba, a tescoban meg minden rendben volt.G20-at az életben nem fogsz onnan venni, sem más komolyabb TV-t, de leszarom azt a 8-10 típust amit lapostévékből forgalmaznak pont van egy jó vétel.
És igen, ha tehetem megveszem áfa nélkül azt a évi néhány tartós fogyasztási cikket, adózok eleget mások helyett is hogy ne érdekeljen az a pár tizezer forintot amit megtarthatok.
Mostanában ritkában olvasom ezt a fórumot, de te kivágtad a biztit, jobban mint egy LCD troll.
Aktív témák
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest