Hirdetés
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Akkor a warezolást és azt érintő postolás folyamot ezennel lezárom.
-
Dani0007
csendes tag
Ki tudna PS1 hez Boot CD-t szerezni???
elöre is kössz
-
DenY
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem. Kiszeretném chippeltetni a ps2-met. Azt az infót kaptam, hogy létezik kétféle chpiielés. Eeegyik sima, a másik védi a képolvasót vagy mit, ami állítólag hosszútávon fontos. Meg lehet boot dvd-t venni, de az szintén nem véd. Mit tudsz erről? Esetleg nem lehet netről letölteni boot dvd-t?Másolt lemezt tényleg csak akkor viszi a chippelt ps2 ha cloon dvd-vel másolt? A denoelzs@tvnetwork.hu-ra írnál -
mr_knight
senior tag
Annyi baromságot össze POSToltatok, hogy ide nem írok be... Najó még is !
-
AlyArkhon
őstag
Sziasztok ..
Letöltöttem egy gamét , és szeretném kiirni .. Meg is tettem Nero 6.3.0.0 - ással , kiirtam UDF-ben 2.4 szeresen és 4-szeresen is , de nem olvassa be a gamét .. ( a dvd lemez EMTEC DVD+R , ezt irtam meg 2.4 szeresen , Ridisc DVD-R ezt pedig 4 szeresn irtam meg )
Nero val ki lehet eggyáltalán irni ?? Mert a munkahelyemen egy srác azt mondta ( aki mellesleg irja a gamét ) , hogy letöltés után winrarral össze kell füzni ( ez meg is volt ) és utánna a kapott file iso részét kiirni neroval simán ..
Vagy marad az alcohol ???
Előre is köszi .. -
johnny11
csendes tag
válasz
james008bond #17 üzenetére
sziasztok!!
Nem tudtok olyan oldalt ahonnan psx játékokat lehet letölteni? -
james008bond
őstag
Hello!
PS2 DVD-t, CD-t ISO-ból legegyszerűbben az Alcohol 120% nevű progival lehet kiírni.
1. Alcohol megnyit,
2. Képrögzítés varázsló,
3. Megkeresed az ISO file-t,
4. Tovább,
5. Írási sebesség kiválasztása,
6. Indítás.
...és kész! Jó tanácsként jó minőségű / ne Princo, inkább RITEC lemezre írj, 1x írhatóra és minuszosra, minél kisebb sebességgel, max 2x-es sebességgel /
PC-s lemezről tuti nem lehet írni PS CD-t, hiszen egy számítógépes lemezt ''csak úgy '' nem lehet átportolni PS-re, hiszen az egy teljesen más hardwer.
[Szerkesztve] -
Ali_Gee
csendes tag
Hali!
Lenne egy bugyuta kérdésem. Hogyan lehet PS 1 CD-t irni PC-s cd ről.
Valami program kell hozzá?
Ha tudtok segiten akor kérlek titeket irjatok vissza
Előre is köszi! -
krisz84
csendes tag
Szevasztok!
Megszeretném kérdezni, hogy hogyan lehet felirni ISO-ból DVD-t vagy Cd-t PS2-re?
A választ előre is köszi!
Pá! -
Hercooles
aktív tag
egyik haveromnak is van iroja, még fél évvel ezelőtt vette, fogalmam sincs
milyen programot használ, de ott van olyan lehetég irásnál hogy az extrákat
ráirja-e vagy sem, +hogy milyen szinkront stb.általában azok sok helyet foglalnak.
a the one pl full extrásan 4.7, a kárhozottak 4.7 + extrák. Milyen iro progit hasz-
nálsz, mit adtak hozzá? -
solkim
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogy a DVD filmeket, amik kb olyan 9,00 Gb között
mozognak, hogyan lehet 4,7 Gb lemezre átírni őket????? -
Mkill
aktív tag
Szia énis igy keztem egykor azota én a Alcohol120 használom megirja a PSX1-2 image filböl irsz ez a tuti mert van bene olyan opcio playtation irása és azt behozod és irás nekem igy sikerült
-
Hercooles
aktív tag
Használd a psxcopy nevű progit, hogy merre keresd pontosan nemtom me
nekem csak régi verziója van meg, deaz nemismeri fel az új lg iromat, igyhát
keresem az újabb verziót! Clonecdről még nemhallottam, próbált meg azt! -
Cathfaern
nagyúr
Dreamcast-nál csak eleinte volt a boot CD-s megoldás. Utána már a játék CD volt egyben a boot CD-is(azaz csak berakod a lemezt és elindul).
A chipeltetést pedig mindenképp olyanra érdemes bízni, aki már csinált ilyet. A legtöbb kisebb konzolokkal foglalkozó bolt vállalja a chipezést((szóval ne a Murányihoz menj be).
-
NetGod
tag
A kerdes nagyonis nem naiv, mert fogalmam se volt errol a chipelesrol. PS-hez hujje vagyok mint allat. Csak egy kerdesem maradt: Hogy kell egy PS1-et vagy Ps2-ot megchippelni??? Marmint mit kell vele csinalni? Thx.
-
twollah
nagyúr
Szerintem nem naív kérdés, ugyanis chipnélkül az istennek sem fog elindulni egyetlen egy PS1-2 CDsem.
A Dreamcastnél mókásabb a helyzet ott ugyanis egy speciális belső formátumú CDt használnak aminek a tárolási kapacitása kb 1 Gbyte.
Ha másolt a program akkor kapsz egy boot CDt, és egy másikat amin a tényleges játék van. -
casenoid
tag
naív kérdés, hogy chippelve van a PS?
-
NetGod
tag
Hello. Lenne egy kerdesem. Hogy lehet egy PlayStation CD-t rendesen megirni? Probaltam fekete CD-re, probaltam normalisra irni, de az eredmeny mindig a kovetkezo: Mikor berakom a konzolba, az egy audio CD-kent ismeri fel. PS2-vel ugyanez a helyzet. Mit csinalok rosszul? Thx.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elite: Dangerous
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Apple asztali gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest