- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oistrakh1
tag
válasz BGyulaHUN #26872 üzenetére
Mert valószinű az illetőnek köze van ehhez a konzolbolthoz,teljesen egyértelmű.Még veréssel is fenyegetett,de kimoderálták.A lényegen mit sem változtat,mert akár megjelenés után fognak felkerülni ezek a bontatlan gépek minden felületet figyelni fogunk,és lecsapunk rájuk,már a szükséges lépéseket megtettem.
Tv-k meg szerintem igenis jöhetnek kérdések válaszok hiszen az új konzolok igénylik a tv váltást ha teljes mértékben ki akarjuk élvezni az új gépek lehetőségeit.Ha ez segít Lg cx 55 oledet vettem szerintem ez most mindent visz,de úgy általánosságban az lg-kijelzőket részesítem előnyben. -
nagyúr
-
nagyúr
-
Szilágyi84
senior tag
-
nagyúr
válasz BGyulaHUN #26557 üzenetére
Ezt azért nem hinném. A SONY sem hülye, igyekezni fog kielégíteni minél hamarabb a keresletet. Ha meg lesz elég PS5, akkor hiába akarja bárki 1,5-szeres áron árulni, a kutya sem fogja megvenni.
Most még megveszik, mert újdonság, meg az emberek türelmetlenek, birtoklási vágy, stb.
Én is megtehetném (nem nagyképűségből), hogy megveszem a HA-n túlárazva, de engem baromira nem érdekel, hogy megjelenéskor lesz-e PS-öm, vagy majd hónapok múlva csak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Baldur's Gate 3
- Apple notebookok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Újszerű - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest