- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- 240 Hz-et tud az MSI legfrissebb, szuper-ultraszéles gaming monitora
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Számításokat is végző HBM memóriára szavazna a Samsung
- Apple notebookok
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Napokon belül megjön az új, M4-es Mac mini is
- Milyen egeret válasszak?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsu10
aktív tag
válasz #72042496 #127937 üzenetére
Nálam pontosan monitoron van a konzol is. A nagyobb igényt a részletességre és az fps-re értettem. Gépen a 144 fps kb az a szint amit szeretnek az emberek. (nem én, engem nem érdekel az ilyesmi, a Devil in me-t is korlátoztam 60-ra, minden hasonló játékkal így teszek általában.) S az ultra grafika, és a magas ppi ahogy mondod 40 centiről nézve igencsak szembetűnő, mint ahogy a skálázás is, még a dlss-t is észreveszem, pedig talán annál jobban semmi nem csinálja ezt jelenleg. Nem szabad elfelejteni, hogy a pc 4k nem ugyanaz, vagyis lehet hasonló ha bekapcsolod a dlss-t, de abban az esetben olyan fps számokat fogsz látni rtx mellett is amit konzolon biztosan nem. De szerintem játszunk inkább, én is azt tenném, de a családdal kell lennem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Kicsit megosztóak a vélemények a Pro kapcsán. Mérjük fel, ki hogy tervez vele! Eredmény egy hét múlva!
Tervezel-e PlayStation 5 Pro-t vásárolni?
Eddigi válaszok megtekintése
A topikban tilos hirdetni!
Az OFF topik erre található!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest