- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eGPU tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Szerintem csak az számít, hogy melyiknek a világa/hangulata fog meg. Én rühelltem ezt a soulslike stílust, és sikítva menekültem előle. Aztán csak rávettem magam a Nioh-ra, mert imádom a szamurájos japán témát. Az lement, akkor gondoltam rámegyek a második részre. Az is végigment. Videók alapján rohadtul bejött a Demon's Souls atmoszféra. MEgvettem, azt is végigvittem. És most kezdtem nemrég a Dark Souls 3-at. Szóval szerintem az számít igazán, hogy melyik vonz ránézésre, mert arra könnyebb ráfüggeni. Az elején rengeteg az anyázás és ordibálás. Aztán szép fokozatosan rájössz, hogy ha betartod a szabályokat és megérzed mit hogy kellene, akkor úgy lesz egyre könnyebb és FUN! Nioh részekkel már eljutottam oda, hogy arcizmom sem rezdült halálnál, csak némán bólintottam és folytattam. Teljes zen állapot.
-
Peace
nagyúr
Psychonauts 2-t félbehagytam, mert érkezett a Kena-D2R-GotG-FC6.....ezeket kipörgetve most 7végén leültem elé, hogy folytatom, de 10 perc után sikítva kapcsoltam ki. Amikor elkezdtem, akkor ráfüggtem és péntek-szombat-vasárnap csak ezt toltam, de most rohadtul nem volt képes bevenni az agyam a látványt és a játékmenetet. Mindig elmondom, hogy nem szabad félbehagyni játékot, de minden alkalommal megteszem, ha érkezik valami olyan premier, amit iszonyatosan várok.
-
Peace
nagyúr
válasz
marinea2 #89040 üzenetére
Én ott léptem ki, mikor az öreg kinyírt a folyosón.
Nem az én gyenge idegeimnek való sajnos. A Village viszont állat, azt simán kipörgettem 2-3 nap alatt! Hozzám inkább a 2. és 3. rész remake áll közelebb stílusban. Fergeteges hangulat, minimális idegroncsolós ijesztgetés és para.
-
Peace
nagyúr
Mi a helyzet most a digitálissal? Teljesen esélytelen szerezni?
-
Peace
nagyúr
[link] Sony Interactive Entertainment Patent Dives Into Providing a “DLSS”-Like Solution for Better Picture Quality
Vótmá?
-
Peace
nagyúr
Ha kezd unalomba fulladni, akkor hagyni kell a melléktevékenységeket a fenébe és a story-ra koncentrálni. Én imádom a nyílt világú játékokat, mégis képes vagyok elunni magamat. Az elején teljesen ráfüggök minden egyes apróság összeszedésére és a mellékszálak mellékszálának melléktevékenységének a végigvitelére. Aztán mikor feltápoltam magam és minden ki van fejlesztve, de lenne még 30-40 órányi "fölös" felfedezés/ténykedés, akkor általában már azokat hagyom a fenébe és a story befejezésére koncentrálok. Így volt ez a Witcher 3-al, HZD-vel, DG, GoT és minden más OW játékkal nálam. De nem bánom. Tudom, hogy ez a hozzáállásom ehhez a stílushoz és így tudom őket élvezni. Most is FC6-ot nyüstölöm múlt hét óta, benne van 30 óra, de már egyáltalán nem vonz, hogy mind a 138 ellenőrzőpontot, légvédelmi ágyút és bázist elfoglaljam. 91%-on áll a story. Szerintem most már innentől csak be fogom fejezni a történetet aztán csókolom! Inkább, minthogy teljesen belefásuljak és megutáljam 40-50 óra elteltével, mint az AC Odyssey-t........
-
Peace
nagyúr
1-2 hónapja le lettem tolva, hogy Battlefield 2042 tuti nem lesz EA Play-ben. De mégis! Mondjuk csak a PRO-ban, de akkor is!
-
Peace
nagyúr
válasz
hombre[EU] #88461 üzenetére
Én vagyok a nyertes, mert a PS mellett ott a GP, ha valami finomság érkezik a kínálatba day 1.
-
Peace
nagyúr
Viszont jó hír (bár gondolom nem sokaknak), hogy azért már szivárog be a natív DualSense támogatás PC-re. Legalábbis Far Cry 6 már ügyesen felismeri.
Nioh 2-nél panaszkodtam, hogy játszhatatlan volt Steam-en keresztül 5.0-s BT adapterrel. De úgy néz ki, hogy nem a kis kínai BT kütyü volt a ludas, mert FC6-al tökéletes.
-
Peace
nagyúr
válasz
ribizly #88315 üzenetére
Fenomenálisan jó volt!!! Én múlt héten pörgettem ki, nagyjából bő 20 óra lehetett. Aki még szeretne kalandozni és mindent összeszedni, annak lesz több is. A story, a karakterek, a szövegek és poénok és a látvány is fergeteges! A harcot sokan fikázták, nekem az elejétől a végéig bejött és nagyon éltem az összecsapásokat! Aki imádja a GotG-t, annak garantáltan hatalmas szórakozás lesz! Nekem a kedvenceim a Marvel-ből. Mindenki más meg döntse el, hogy kellőképpen érdekli-e ez a játék.
-
Peace
nagyúr
válasz
WhiteWalker #88290 üzenetére
Nekem nagyon szoros a verseny és nem tudnám eldönteni, hogy a HZD vagy a TLOU 1-2 a legnagyobb kedvencem a PS4 korszakomból! A történet, játékmenet és a látvány is teljesen magával ragadott, az első képregényt is megvettem és a második füzet is le van adva rendelésre! A folytatás természetesen ezer éve előrendelve!
-
Peace
nagyúr
Ha sikeresen beváltottam Guardians outfit pack kódomat és látszik is PS Store-ban a sikeres beváltás, akkor hol vannak a ruháim? Mert játékban nincs. Le kell külön tölteni?
-
Peace
nagyúr
válasz
F-ECT$ #87469 üzenetére
Nekem az a problémám ezzel a backlog dologgal és ezért nem is hiszek benne, mert én impulzusjátékos vagyok. Ha valamire várok vagy valami címre rápörgök, akkor azt fogom tolni. Több alkalommal van, hogy emellett felbukkannak érdekes címek, de úgysem megyek rájuk, mert akkor per pill nem érdekelnek. Vagy kívánságlistára kerülnek vagy feledésbe merülnek. És a kívánságlistával is az van, hogy utólag visszatekintve meg már meh kategóriának tűnik az, ami akkor éppen még tetszett is volna, csak éppen mással játszottam. Szóval én úgy tekintem, hogy nincs igazán backlog-om. Persze vannak olyan címek, amiket egyszer unalmas pillanatomban azért kivinnék. Ilyen például a Heavy Rain, Until Dawn, InFamous: Second Son, Immortals: Fenyx Rising (ebbe van mondjuk már 3-4 órám, de félbe lett hagyva). De ezek is tipikusan azok a címek, amikre már számtalan alkalmam lett volna és mégis mikor felmerült a gondolat, akkor inkább találtam mást, amire ráfüggtem és megint le lettek ejtve. És ami nagyon érdekes, mert soha az életbe nem voltam az újrajátszós típus a 30+ év alatt, de tavaly valamiért bekattant egy őrület és újrajátszottam a Witcher 3-at, HZD-t, és a Divinity: Original Sin 2-t. Nem tudom mi ütött belém, de nagyon élveztem! És nagyon bizsereg az ujjam a PC-s RDR2 vásárlásnál is most már hónapok óta. Azt is hatalmas élmény lenne újrajátszani már ultra grafikán és nagy tv-n! Ugye azt is PS4 Pro-val a kis 42-es tv-n játszottam. Szóval "vénségemre" változtak a játszási szokásaim. Nem nagyon, de ez tök új!
-
Peace
nagyúr
-
-
Peace
nagyúr
Holnap végre leporolom a rég nem használt masinát és beröppen a Guardians of the Galaxy lemez!!! Ünnepi pillanat!
Lehet ma be is kapcsolom, mert úgyis van kismillió frissítés a gépre és a kontrollerre. Ne ezzel menjen az idő holnap délután.
-
Peace
nagyúr
válasz
keIdor #87100 üzenetére
És nem is lehetett volna PC-t tv-re kötni? Nekem ezért jó, mert nappaliban a PC és PS5, mindent tv-n kanapéról tolok. De nem is opció a PC eladás, mert évente 3-4 cím van, amit PS-en tolok, minden mást a PC-n. Mondjuk tudom, hogy sokaknál egészen máshol van a masina és nem megoldható a tv-re kötés. Ezért is van szerencsém a kicsi panel lakással. Minden szórakoztató elektronika a nappaliba került.
-
Peace
nagyúr
válasz
marinea2 #87077 üzenetére
Lehet én is kénytelen leszek elengedni majd. Bár nem szívesen, mert 90%-ban még mindig PC-n játszom. De az RTX 2080S eladása 2023 tavaszán aktuálissá válik majd a garancia miatt. Ha akkor is 500k lesz egy értelmes kártya, akkor elmennek a ku*va anyjukba és elengedem az egészet. Annyit már tényleg nem ér meg nekem ez az egész!
[ Szerkesztve ]
-
-
Peace
nagyúr
Én még mindig a pendrive-ban hiszek, ha 4K film.
A tv saját lejátszója tudja a legjobban kezelni ezeket a HDR tartalmakat és nagyjából 3 perc átmásolni és bedugni a tv-be.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
likeaRAINBOW #86430 üzenetére
Én egy fél órát bohóckodtam vele. Többet nem lett elindítva.
-
Peace
nagyúr
válasz
WhiteWalker #86227 üzenetére
Csak kellene az a havi GamePass?
De nincsenek cimboráim.....
-
Peace
nagyúr
válasz
Bencus88 #84713 üzenetére
Én kezdtem kicsit kiégni és megcsömörleni 2016-2017 környékén a PC-s felhozatalban. De a 2018-as PS4 Pro vásárlás életem legjobb döntése volt, mert azóta olyan szinten tért vissza a szenvedély és a játékok iránti rajongás PC-n és konzolon egyaránt, hogy csak na! Erre még rátett pár lapáttal a PS5 és hogy hála a jó égnek sikerült azért egy elég korrekt kis gépet összehozni 1-2 fejlesztéssel az elmúlt 1 év során. Szóval most már nincs menekvés a játékok számára, mert nem maradhat ki semmi! Ha Windows 11-el tényleg megkapom a lehetőséget, hogy Xbox-os játékokat futtassak és kipörgethetem a Gears of War 2-3-at, akkor pedig minden vágyam teljesül!
-
Peace
nagyúr
válasz
kigyi_23 #84702 üzenetére
Én meg sokkal jobban égek, mint 15 éve.
Teljes az őrület, ha jön valami olyan, ami érdekel. Most is csúcs volt múlt héten szabadságon lenni! Lepörgött Kena és a még Diablo is meghalt a 4. Act végén! Biztos lehetne számtalan szuper dolgot csinálni, de imádok tespedni a kanapén és játszani 37 évesen is.
-
Peace
nagyúr
válasz
Bobek198508 #83564 üzenetére
-
Peace
nagyúr
válasz
Farkassacred #83505 üzenetére
[link] Méghogy nincs 10 pontos játék....cöhh!!!!!
-
Peace
nagyúr
válasz
penge111 #83315 üzenetére
InFamous: Second Son és Until Dawn nekem azok a címek, amiket szerintem örökké fogok magam előtt tologatni.
A 2018-as PS4 vásárlás óta teszem ezt és lehet, hogy még PS6-nál is itt fogok tartani. Pedig érdekelnek, csak mégsem annyira, hogy ezeket vegyem elő és ne egy nagy kedvencet játsszak végig inkább újra.
-
Peace
nagyúr
válasz
bgunne #83320 üzenetére
Hehe, ennyire béna azért nem vagyok.
Ha nagyjából ugyanúgy nézett volna ki mindkét platformon, akkor nem fikáznám ennyire, elhiheted. De nincs tragédia, csak csalódtam. Mert szerintem ezt elbírta volna a PS5 is PC szintű grafikával. Ehhez képest meg eléggé pofára esés. De annyi baj legyen, ez most nem PS-en fog futni és kész.
-
Peace
nagyúr
válasz
Blaze_ #83313 üzenetére
Én azt írom le, amit a két szememmel láttam ugyanazon a tv-n.
PS-en egy homályos és pixeles szörnyűség volt (30 és 60 FPS módban is). PC-n tűéles és gyönyörűen részletes (1440p max grafika). Tényleg mintha két külön játékot láttam volna. Vagy lehet létezett egy titkos PS5-ös beta, amit én nem találtam.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
válasz
ProEvoFan #83262 üzenetére
Hallod, valami förtelem undorító volt PS5-ön!!!
30 FPS-en ocsmány, 60 FPS-en is ocsmány és még be is szaggatott pár alkalommal. Elba**tam az egész szombatot PS-en a beta-val. Aztán jött egy ilyen remek ötlet, hogy miért is nem rakom fel PC-re. Feltelepítettem aznap este és össze sem lehetett hasonlítani a kettőt! Gyönyörű szép grafika és 90-120 FPS! Álmomba se hittem volna, hogy ekkora difi lesz a PS5 és PC verziók között!!!
Simán hittem volna, hogy képes hozni a PC grafikát és a sebességet ez a masina. De akkor ezek szerint nincs belőle PS5 verzió vagy én nem tudom. Nem is értem miért PS-re tettem fel elsőnek. Vagyis tudom, a kontroller támogatás miatt. De PC-n is fullos a controller support, úgyhogy azonnal rendeltem is megfelel PC-re.
[ Szerkesztve ]
-
Peace
nagyúr
oké, már találtam máshol.....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Apple notebookok
- Az OpenAI szerint az USA-nak sürgősen újabb adatközpontokra van szüksége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- További aktív témák...
- Újszerű Xbox Series S 512 2db kontroller
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro 2TB! (2028.02.02.-ig garanciás)
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest