Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Jackie_Chan #59018 üzenetére

    + Gaben92:

    A normál Dolby működik természetesen, a HDMI ARC on át is és optikán is. Ami a probléma hogy se az optikai se a HDMI arc nem képes HD audio jel továbbítására, amit többek között a BR lemezeken/ filmeken használnak és egy pár közeljövőben érkező játék is támogatni fogja, gondolom a VR miatt.
    nekem most egy 7.2 Yamaha erősítőm van ,nem mai, de remek hanggal 1.4 HDMI vel.
    Sima DD.-t képes átvinni a fenti kapcsolattokon át rá a TV, de a házimozi erősítők többsége már évekkel ezelőtt kezelte a HD audióformátumok nagy részét, ami így sajnos felejtős a PS5 nél, csak ha olyan erősítőd van ami HDMI 2.0 val / eARC-cal és HDCP2.2 rendelkezik A VRR -ről nem is beszélve. Lehet TV-t cserélek inkább.
    Ezek nem olcsók jelenleg, főleg ha ezt a tudást szeretném ami a régi tud. Kissé kicseszés ez most így, nagyon jó lett volna még egy HDMI( akár 1.4 is elég lett volna) a hang továbbítására rá, ha már ekkora hangsúlyt fektettek a hangzás megalkotására és a 4K BR lejátszás lehetőségére.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák