- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProEvoFan
nagyúr
GoW Ragnarök
58 óra után a fő stroy végére értem.A területek kb 80%a teljesítve. Szerencsére van még mit benne csinálni. A játék számomra 10/10. -
opr
nagyúr
válasz
Grizzlu #129195 üzenetére
Amennyire látom, 120hz meg VRR support nincs a TV-n, szóval az nem fog menni, de ez nem jelenti, hogy amúgy nem jó ps5-höz. Leginkább a potenciális 40 meg 120hz módot bukod vele, de ennyi miatt én biztos nem cserélnék tv-t, ha már úgyis van egy fasza oled-em.
Hang: hát, ez a tv-től függ. A ps5 kiküldi a hangot hdmi-n, onnantól részéről vége a dolognak. De őszintén meglepne, ha baj lenne belőle. Ha máshol se csúszik a hang, akkor ps5-nél se fog, ilyen szempontból pontosan ugyanolyan cucc, mint bármi más, amit hdmi-n dugsz a tv-re.
-
Grizzlu
tag
Fiúk-lányok, sziasztok!
25 év PC gamelés után végérvényesen meguntam a végeláthatatlan fejlesztgetést. PS5-re történő váltást tűztem ki célul. Sosem volt konzolom, nem értek hozzá. Kettő alapvető kérdésem van:
Van egy LG 65A13LA 65" okostévém, 4k-t tud. Kérdésem, hogy ki tudja hozni ez a TV a maximumot egy PS5-ből?
Másik: Egy Yamaha RN-602 erősítőm van. HDMI bemenet nincs rajta, USB igen, de az előlapi, és nem szívesen használnám, szeretem, és biztonságosabb, ha az inputok a hátfalon csatlakoznak. Ha a hangot a TV optikai kimenete küldi az erősítőre, nem fog laggolni az audio a képhez képest?Egyelőre ennyi. Majd még lesz sok-sok kérdésem. Nagyon köszönöm!
-
markknight
veterán
Valóban van Vergil, csak bénáztam
Sajna ez az egyetlen rész amit mindig csak félig toltam ki, de kb minden platformon játszottam már vele. Tegnap végre befejeztem, nem tudok negatív dolgot mondani róla, imádtam az egészet.
-
syler123
veterán
Nem túl hosszú a DMC5, nekem olyan 10 óra környéke volt. Több végigjátszás kell, hogy kimaxold a karaktereket. Nekem az a része nem kimondottan tetszik, hogy váltogatja össze vissza a karaktereket... Tehát nem az van, hogy kiválasztom Nero-t és azzal játszom végig a játékot az ő szemszögéből, hanem van amikor nem is választhatom őt... Azt sem tudom, hogy a következő küldetésben kivel leszek, szánjak-e pontokat Dante-re, vagy úgysem ő lesz a következő részben... Arról nem is beszélve, hogy más és más combokat kell használni. Nekem a 4-es jobban tetszett annak idején, de az 5-ös is rendesen lekötött, néhány nap alatt végigjátszottam.
-
Xaels
félisten
válasz
markknight #129190 üzenetére
Ha a DMC5-re gondolsz amit most raktak be akkor igen utólag játszható lett. A sztoriban több karaktert is lehet irányítani amúgy.
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight #129190 üzenetére
Szerintem játszható.
-
markknight
veterán
A PS plussos DMC-be nem játszható Vergil?
-
kecsu10
aktív tag
válasz
d@vee #129185 üzenetére
Szintén, tegnap óta sem jött meg hozzá a kedvem. Inkább elővettem a Demon Soulst, ami a nagyobb kihívás ellenére egy érettebb játéknak hat. De nyilván nem is oda akar lőni a Pókember, a célközönség teljesen más. Továbbra is olyannak tűnik nekem, mint egy tipikus amerikai film: megnézed, van benne akció, vicces és trendi, de semmi extra. De jó lenne, ha születne ma is egy olyan áttörő játék, mint amilyen mondjuk a Resi 2, vagy a Last of us volt... Értem én, túl sok már ebben az iparban a pénz, és nem lehet kockáztatni, de az egyen fps lövölde és open world játékok, free2play korában is jó lenne már valamit látni ami olyan, hogy az ember az állát keresi. Ráadásul a hardver árak az egekben mindegy min játszol, a gépigényekre pedig már szavakat sem találok. (Forspoken 1440p 30 fps 3070-es kártya? A konzol verzió gondolom sok esetben full hd-ről fog skálázni. Nem akarom erre az egy játékra kivetíteni, sajnos ez lassan már tendencia lesz). Az is beszédes, hogy az idei legjobban várt játékok többsége remake. Azt hiszem mindent elmond.
-
d@vee
őstag
válasz
Capeta #129184 üzenetére
Nekem sem jött be. Próbáltam pár órát, aztán töröltem anno PS4-en. Valahogy gagyi volt nekem, az ugrabugra meg a bugyuta harc.
De mindenképp akarok adni neki még egy próbát, hátha PS5-ön kicsit máshogy fog lejönn.
Anno a Dying Light is így járt első körben. Aztán másodjára annyira elkapott, hogy azóta legalább 5 végigjátszáson vagyok túl -
Sanyyka
aktív tag
Sziasztok,
eladtam a gépem és miután töröltem az accountom, majd visszaállt gyári állapotra a gép, nem tudtunk a srácnak új regisztrációt csinálni, vmi időtúllépéssel folyton kilépett.
Mi lehet a gond Szerintetek?
Lehet, hogy az IP cím miatt van és otthon gond nélkül megoldja majd?
Köszönöm szépen előre is annak, aki válaszol! -
Frod
addikt
válasz
FőDudu #129178 üzenetére
Ha csak a multi kell, elég az Essential.
Ehhez havi 3 ingyen játékot kap, amikkel viszont csak addig tud játszani, amíg van élő előfizetés.Az Extra csomag tartalmazza a fentit, továbbá egy 300+ játékot tartalmazó könyvtárat, amiből szintén bármit elér, amíg van előfizetés. (Megjegyzendő: ez a könyvtár azonban változik, van ami kikerül belőle, havonta pedig jönnek újak)
-
FőDudu
veterán
Sziasztok!
11 eves fiamnak van PS5 mar tobb mint egy eve.
Most, hogy tobb baratja is kapott ugyanilyet, mar kellene a halozatos jatek (nem csak nalunk nyomjak majd).Amivel jatszik az a Farming Simulator, GTA, Fifa22.
Ezekhez eleg egy PS Plus elofizetes?
Melyiket erdemes? (Essential/Extra/Premium?)
(azt mondja nagyon sok jatekkal lehet jatszani ha elofizetese lesz - en abszolute nem ertek ehhez, nem jatszom a CS:GO-t kiveve).Elore is koszonom!
-
cross56
senior tag
válasz
Kendek #129162 üzenetére
Sejtettem. Csak meglepő, hogy ps4 játékokkal működik, ps5-tel meg nem.
Inkább üzleti dolognak tartom. De persze nem tudná ugyanazt az élményt nyújtani a rezgések és ravaszok miatt a ds4.Más: Gt7-ben 700PP-s versenyeket csinálok, erre van egy autóm. Viszont raktam rá wide body kitet…emiatt 701PP lett, ami már sok a versenyhez. A body kitet valahogy visszatudom csinálni? Én sajnos nem találtam erre lehetőséget. Nem akarok szarabb gumit, féket rakni emiatt a kocsira.
-
Bazsi747
aktív tag
Sziasztok.Tapasztalt más is problémát aki játszik a Dayz-vel PS5 ön?Elindítom a játékot ekkor elfeketedik a képernyő egy pillanatra,visszajön és elment a HDR teljesen.A bezárom a játékot csak akkor jön vissza a hdr,más játéknál semmi gond.
-
Frod
addikt
válasz
oriic #129168 üzenetére
Pedig még volt tervben Cpt. Marvel dlc, meg jópár karakter.
Én azért jól elvoltam vele ~50 órát, Extra könyvtárból ingyé.(Ettől függetlenül alig pár napja tettek ki egy - magyar Store-ban - 30 ezres skin bundle-t, ami a nettó féregség a fentiek képében)
ui: akkor most kellene venni egy pár lemezes példányt gombokért, lásd Deadpool és Amazing Spiderman játékok esete a használt piacon?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Befellegzett a Marvel's Avengers-nek
Szeptember 30. után semmilyen tartalmi bővítést nem kap, a multi szerverek tovább mennek.
Plusz::
"No new digital purchases of the game will be available after September 30, 2023."
Szóval ha jól értem megvenni sem lehet majd a játékot már.
-
pr0bi
senior tag
válasz
TrishtanAG #129134 üzenetére
Érdekes, nekem pont a DLC nem adott hozzá semmi értéket. Túlságosan eltért az alapjáték történetvezetésétől.
-
cross56
senior tag
Sziasztok!
Tegnap átjött haverom gamelni kicsit. Ps5-höz csak egy kontrollerem van, viszont a szekrényből előbányásztam a 4-es koktrollerét megpróbálni, hogy működik-e a géppel.
Ps4-es játékok esetén működött is, meg menüben is, de ps5-ös játékoknál meg nem…
Ez mi a francért van így? A haptikus rezgés miatt?
Nagyon érdekes megoldás. -
törölt tag
Nem tudom már ki ajánlotta a My friend Pedrót de zseniális! Legalábbis egyelőre, aztán majd tuti rohadt nehéz lesz később.
-
Sirandrish
legenda
válasz
errorcode06 #129157 üzenetére
Ha szükséged van a plusz portokra, akkor igen.
-
errorcode06
őstag
Ezt van értelme megvenni?
https://www.alza.hu/venom-vs5006-ps5-usb-hub-d6966213.htm
Ha nem, mit ajánlotok ha több usbt szeretnék?
-
Peat76
őstag
válasz
RangerFox #129152 üzenetére
Ugyanazon accounton igen, a Library-ból sem tudom frissíteni..
Egyszerűen sehol....csak megvenni tudom újra a PS5/PS4 verziót!
Már csináltam licensz visszaállítást is...a legfrissebb szoftver...hát nem hiszem el...marad a Support...
Ha írok nekik, a fiók adatokat is meg kell adni? -
ρσгτσ
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest