- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
Willhunting #109998 üzenetére
Lecserélni indokolatlan, de ha valakinek rövid a gyári (ami azért eléggé spórolós), akkor szükséges lehet.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
Dr. Venkman #109997 üzenetére
én 1440p-ben gondolkoznék, ITT egy lista,ami fogadja a 4k-t.
egyébként a dell-rōl azt mondja a rtings : Updated May 02, 2022: We tested the monitor with the PS5's new variable refresh rate feature and confirmed that it's not compatible, since the PS5 only supports HDMI Forum VRR -
Dr. Venkman
tag
Egy kis újabb megjelenítő off, bocsánat. Én új pécét szeretnék venni a közeljövőben, új monitorral. Mivel egy 13 éves full hd lcd tévén játszok nekem minden modern megjelenítő technika új, a 4k, a hdr, a 120 hz egyiket sem láttam még tulajdonképpen működésben. A pécén nem akarok játszani, nem is lesz benne videókártya, viszont használnám a ps5-el is a monitort ezért már olyat vennék ami valamilyen szinten tudja ezek közül valamelyiket. Gondolom a három a kb. 150-200e ft-os monitorra szánt keretemen belül nem játszik. Mi a fontosabb szerintetek, a 4k vagy a magasabb frekvencia? Eddig a dell s2722qc tetszik, az 4k, tud vrr-t és hdr-t is, de csak 60hzes. Ips panel. Az jó vagy inkább VA legyen? Van jó tippetek? Elfogadható (nem oled szintű tudom) hdr van egyáltalán nem 4k-s monitor esetén? Qhd monitoron a ps gondolom csak fhd felbontást tud. Az bénán néz ki rajta? Ja és a méret max 27 coll.
-
Moby
veterán
válasz
Willhunting #109995 üzenetére
Én sem azért mondtam, de a hdmi2.1 kábelek normálisabbja bőven átviszi, amit a ps5 tud, felesleges a kábelen parázni.
-
Moby
veterán
válasz
Willhunting #109993 üzenetére
A PS5 sávszélessége korlátozott a "szabvány", vagy mondjuk inkább teljes HDMI2.1 sávszélességhez képest.
-
válasz
cross56 #109990 üzenetére
Xbox-on megoldották, de itt nem fogják. Amúgy nem teljesen vállalhatatlan, csak a mai normák szerint már nem valami jó.
Egyébként én is azért vettem egy PS3-mat is, hogy ezeket bepótoljam. Pl. várunk itt a Dead Space remake-re is, de én már a második részével játszom (ezzel viszont semmi gond, jó a grafika és remekül fut). -
jeni
félisten
Annak ellenére,hogy van a csomagban én benne lennék ilyenbe 4 tag rendeléssel egyben mert akkor így 7650Ft-ra jönne ki darabja 2m kivitelben.
1,5m az 6900Ft lenne darabja 4-s csomagban.
Budapestiek előnyben.
Jó nevű márka ez biztosan hitelesítve van. -
válasz
cross56 #109987 üzenetére
Én nem rég játszottam végig PS3-on, és amilyen rosszul fut a gyenge a felbontásával, nem gondolom, hogy betennék. Ráadásul ami az előfizetésbe bekerül, az mind csak alapjáték, mindenféle extra tartalom nélkül.
Elvileg készül ebből is a remastered változat, szerintem most már érdemesebb azt megvárni. -
cross56
senior tag
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy a Gta 4 bekerül majd az új ps plus premiumba?
Nagyon fájna rá a fogam -
syler123
veterán
Én pénteken kezdtem el a Demon's Souls-t, nekem annyira nem megy könnyen, nem varázslóval kezdtem, hanem Temple Knight-al, nagyon sokszor haltam, farmolnom is kellett.
Fent megláttam aprón bontatlanul, 9eFt volt postával, így megvettem, pedig a Ghost of Tsushimát kerestem inkább. Örülök, hogy így tettem, mert valószínűleg kimaradt volna nálam, de ez tényleg nagyon jó játék, a látványvilága is fantasztikus.
A parry nekem sokszor nagyon nem megy, de próbálkozok, van amikor végképp nem akar sikerülni.
A Bloodborne után felüdülés az tuti, az már átment nekem élvezhetetlen önszopatásba... -
saelin
veterán
válasz
Kendek #109981 üzenetére
Biztos nem lesz vele baj. Az én konzolom is a kijelző mögött helyezkedik el, sőt, még a headset sem panaszkodik hogy nincs "rálátásban" a vevője. Azért ezeknek elég jó a jelerősségük. Pl a Google Chromecast-om távirányítója Bluetooth-on kommunikál és azt akár a bejárati ajtó előtt is tudom használni ha zárva van. Szvsz ilyen miatt nem aggódnék.
-
fausto
addikt
Hello,
Gondoltam újra nekiallok a Fallen Order-nek. Leszedtem a ps5 verziót, áthoztam a mentéseimet és elkezdtem a New journey+t
Viszont az új ruhán kívül ennek van értelme? Azt olvastam, hogy ebben a módban áthozza a korábbi skilleket, begyűjtött cuccokat, de ezekből nincs meg semmi.
Azt értem, hogy amiket a sztori szerintem még nem nyitottam meg képességeket, azokat nem használhatom, de amiket feloldottam, azokat is fejleszteni kéne....
Az echo-kat és scanneléseket is újra kell keresnem.
Ez normális? -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
MultiDoodad #109971 üzenetére
Köszi a tippet. Akkor varázslóval játszom végig.
-
válasz
Varázsló az easy mód, plusz a DSben a bossok nem jelentenek különösebb kihívást alapjáraton sem.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Varázsló karakterrel elég könnyű
-
jeni
félisten
Lehet volt ilyen téma a topikban.
10m HDMi 2.1 kábelt tudtok javasolni amit tutira bevált és valós spec rendelkezik? -
errorcode06
őstag
válasz
Szerintem nevetségesen op a mágia a játékban.
-
Mephike
őstag
válasz
Saját véleményem az, hogy a Souls játékok többsége könnyebb varázslóval. A DS pedig talán az egyik legkönnyebb játék. De ez persze semmit sem von le abból, hogy ha neked jók a reflexeid, és fekszik a játék.
-
MultiDoodad
aktív tag
Egy kis élmény beszámoló:
Az első souls játékon amit végig vittem az a Elden Ring volt.. Na ezután felbátorodva neki estem a Demon’s Souls-nak bár féltem tőle. Mivel a mágia a szerelmem ezért itt is egy GarázsLó-t kezdtem, nem is volt semmi probléma és nehéznek is tűnt a játék meg meg nem lett az első Boss….Ezután mintha eltört volna a játék, hébe-hóba háltam mezei ellenségektől de Boss-tol csak egyszer az is a Penetrator volt. Túl vagyok 9-10 Bosson és egyszer sem háltam meg amit nem is értek. Ez a fantasztikus játék ennyire könnyű, vagy ekkora szerencsém van?
-
Moby
veterán
válasz
Kendek #109969 üzenetére
A sony meg a software-ek/firmware-ek...dehát győzd meg az embereket, akik szerint semmi baj nincs a sony tévéivel
Ezek a megcsontosodott urban legendeket, hogy a sony konzolhoz biztos a sony tv a jó, sosem lehet már kipusztítani. Pedig a sony tévégyártása kimerül abban, hogy a szoftvert írják meg az összevásárolt alkatrészekhez. És mi a legszarabb a sony tévéiben? Hát ja...
-
Maxxy10
addikt
És mi a helyzet azokkal a Sony TV-vel amiben valami külön PS5 mód van? Kollégám mesélt róla, hogy ő olyat fog venni. Arról esetleg tapasztalat?
-
válasz
hódmaci #109962 üzenetére
Igen, nyilván így működik. De a konzolra csak egyszer kell bejelentkezni, szóval ne add meg neki a jelszót, viszont állítsd be, hogy vásárláskor kérje. Akkor ő nem fog tudni vásárolni, hanem szólnia kell neked. Te pedig tudsz neki vásárolni böngészőből és applikációból is.
A másik megoldás, hogy nem állítasz be neki fizetőeszközt, hanem kap időnként X összegű feltöltőkódot (ilyet tudsz vásárolni a webshopokban, változatos címletekkel), és azt ossza be. -
hódmaci
senior tag
válasz
Kendek #109943 üzenetére
Értem.
Vásárlás:
Itt is úgy működik, hogy elmenti a kártya adataimat és legközelebb már csak két-három klikk és levonta a pl: 21eFt-ot a számlámról?
Mert, ha igen akkor ez így elég gázos ha 18+ ra állítom a kort a gyereknél.
A havi automatikus levonásos dolgokról nem is beszélve. -
mettek
addikt
válasz
ANOka #109960 üzenetére
Nem olyan nagy az. A 75-re mondom azt hogy kb optimális 3 méterről nézve pedig nálam csak egy 18 négyzetméteres nappaliban van.
Emellett van leengedek egy 100 colos vásznat a tv elé projektoros filmezéshez. Na az nagy de az sem zavaróan. Játékhoz mondjuk jobb az ha az ember kényelmesen belátja a képmezőt ezért 100 coll 3méterről játékra már sok. Meg tv sem kellene nekem 100 col méretben mert az olyan fényt és hőt állít elő hogy az ember szemét kiégetné. -
Bogyi007
veterán
-
Moby
veterán
válasz
KaitouP #109947 üzenetére
Ez azért érdekes kérdés, mert akkor én dobnék neked nézelődésre egy ilyet, ami papíron gémerebb az itt említettek akármelyikénél, mellette még olcsóbb is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest