Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Raspberry Pi
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shepherdke
tag
Valakinek van esetleg elfekvőben That's You kódja?
-
Shepherdke
tag
Srácok.
Olyan PS VR jatekhoz mint pl a Doom kotelező a Move vagy lehet anelkul is jatszani?
Tehát fps jatekokhoz kell a move vagy csak ajánlott? -
Shepherdke
tag
válasz Shepherdke #144477 üzenetére
Erre valaki tud válaszolni?
-
Shepherdke
tag
Srácok, az angol accomon van a Dragon ball Fighterz. De a magyar accomon játszom vele, úgy hogy a gépen az angol a primary.
A most megjelenő DLC-t angol vagy magyar storeban kell megvennem hogy tudjak a magyar accomon jatszani vele?
Ha jól értelmeztem az összefoglalót az angolra kell megvenni, de kell a megerősítés. -
Shepherdke
tag
Valaki találkozott már ezzel a problémával, hogy van egy angol acc-om amint a ps plus van és ezen az accon van meg a That's You játék is.
Elvileg magyar szinkronos lenne, és ahogy olvastam magyarra kell hozzá állítani a konzol nyelvét.
Ez meg is van de mégis angolul fut a játék.
Az lehet a gond hogy az angol acchoz van csatolva?
Ha igen valahogy el lehet így is érni a magyar nyelvet?[ Szerkesztve ]
-
Shepherdke
tag
válasz unicumnext #140296 üzenetére
Köszi, az elsőt vittem.
-
-
Shepherdke
tag
Witcher 3-at játsza valaki Pron?
1.5 patch lenne a Pro patch? -
Shepherdke
tag
Kár hogy nincs egy topik a FighterZ-ehez, ahol megoszthatnák a harcosok a tapasztalataikat.
Dobtam össze egy kis montage [videót] az online harcaiból. -
Shepherdke
tag
Véletlen lett ingyenes a Mass Effect: Andromeda?
Vagy ez valami pár órás promo? -
Shepherdke
tag
válasz ViktorHUN79 #135587 üzenetére
Vagy van nekik kód vagy mindig hozzá adnak valami kártyát aztán törlik és értékesítik a felhasználót.
De a lényegen nem változtat. A trialhoz kell kártya a plusz vásárláshoz elég a wallet pénz is. -
Shepherdke
tag
válasz bigmasterg #135583 üzenetére
De az a trial. Az nem is fogja engedni. Akkor mindenki gyártaná az accokat és lenne plusz ingyen.
-
Shepherdke
tag
válasz bigmasterg #135579 üzenetére
Nekem van egy Hong Kongi accountom. Ott pl múlt héten walletből vettem a ps pluszt.
-
Shepherdke
tag
válasz KismAji #133019 üzenetére
Én ezt a Tv-t vettem LG 49UJ6307
Slim PS4-et használok rajta.
A HDR tök jól működik.
De, ha közelebb ülsz a tv-hez mert mondjuk vezetékes fülesed van és online játszol, akkor azért látszik hogy a játék felbontása nem 4k. Pixeles.
De normális távolságból nem vehető észre.
(Kell a Tv-hez egy PRO)Filmezéshez a tv nekem teljesen megfelel. Nagyon szép a képe. Az előző FULLHD TV-m után napokig csodálkoztam egy egy 4K-s HDR filmen mennyire szép.
Nyilván egy 400k Tv ennél is szebb meg minden. De ez bőven elég szerintem. -
Shepherdke
tag
Srácok, kéne egy kis segítség.
Van egy másodlagos angol fiókom. Be akartam lépni megnézni meddig él még a ps plus rajta.
Mikor lépek be kiírja hogy változtassak jelszót.
Jelszó változtatáshoz azonosítanom kell magam.
Ezzel van a gond.
Biztonsági kérdés van vagy születési idő.
Biztonsági kérdést nem állítottam be.
Születési időt meg nem tudok, mert fakenamegeneratorról lettek megadva az adatok.Tudok valamit tenni az ügyben vagy mehet a lecsóba az acc a rajta lévő játékokkal?
-
Shepherdke
tag
Nézegettem a PS Now szolgáltatást. Bele is vetettem magam a 7 napos free triel-ba.
Lenne pár kérdésem a játék felhozatallal.
Vannak olyan játékok amik nem elérhetőek a trial változatban?
Példának okáért láttam abban a wikis listában ami az összefoglalóban van hogy van:
Tekken Tag Tournament 2, Ninja Gaiden 3: Razor's Edge. De ezeket nem találom.
Ebből jön a második kérdésem. Vannak olyan játékok amik csak bizonyos régiókban érhetőek el?
A harmadik pedig, hogy itt van olyan hogy bizonyos játék csak egy hónapig elérhető után kikerül? -
Shepherdke
tag
válasz PandaMonium #111068 üzenetére
Ha nem indítottad el a letöltését, akkor vissza adják a vétel árat.
-
Shepherdke
tag
Ne vonuljunk fel, de ne is védjük már a Sonyt és örüljünk annak hogy milyen jó fejek mert hozzáférést biztosítanak digitális tartalmakhoz.
A lemezes játék az fizikális dolog. A store-ban vásárolt pedig digitális. teljesen más a kettő. Nem lehet egy kalap alá venni őket.
Engem csak azért rázott meg a dolog, mert PC-ként az összes nagyobb digitális játékokkal foglalkozó kliens Steam, Origin, Uplay mindnél van refund.
Az meg kész vicc hogy ha elindítom a letöltést de még a játék 10% se jött le akkor már nem kaphatom vissza a vételárat 14 napon belül. De ha megveszem és ott áll a játék a fiókon és nincs megkezdve sem a letöltés akkor vissza adják. Hol ebben a logika?
Legyen mindenhez normális demo változat és akkor nincs gond.Az meg hogy nézem youtube-on hogy más hogy játszik vele, az nekem nem elég. Nem vagyunk egyformák, és teljesen más az élmény ha te játszol vele.
-
Shepherdke
tag
válasz toompa #111054 üzenetére
De ne keverd már a digitális tartalmat a fizikai bolti tartalommal. Mind a kettőre más jogszabályok vonatkoznak.
Uniós jogszabály hogy telefonon online vásárolt dolgokra 14 napos indoklás nélküli pénz visszafizetési garancia van.
Azt hogy te meg pár ember totálisan beletörődik az ilyenekbe a ti dolgotok.
.
Engem zavar és topik témájába vág ezért írtam ide. -
Shepherdke
tag
válasz toompa #111044 üzenetére
Szerint offline nem rögzíti valahogy az eszköz a játszott időt?
Steam-en is lehet offline játszani, nem multiplayer játékokkal.
Régen a steamnél se volt refund, de ellentmondott a dolog jó pár ország törvényének és rákényszerítették.Nincs még PS-em csak tervezem és csak tájékozódok, de ez eléggé elrettentő a store-os vásárlástól.
Vagy legalábbis jó párszor meggondolandó. -
Shepherdke
tag
válasz Bad Pritt #111033 üzenetére
De ez mi?
Megveszem kipróbálom nem tetszik vissza kérem az árát.
Steam-en nem vergődnek ilyenért csak 14 napon belül legyél és ne játssz vele 2 óránál többet.
Most képek alapján döntsem el hogy megéri e azt az összeget amit kérnek érte?
És ha a játék mechanika a rossz, higgyek a videóknak amit a készítők raknak fel? -
Shepherdke
tag
Olvasgatom a PlayStation Store cancellation policy-t.
Az komoly hogy ha megveszek egy játékot és letöltöm kipróbálom nem kérhetem vissza az árát hiába vagyok 14 napon belül?
Csak azért mert megkezdtem a letöltést? -
Shepherdke
tag
A BEYOND: Two Souls-nál.
Magyar PS Store-ban feliratoknál nem jelzi a magyar nyelvet, attól még tartalmazza a játék?
Mert úgy tudom magyar feliratot tartalmaz a dobozos változat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Robotporszívók
- Xbox Series X|S