-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Psychopeti #228634 üzenetére
Nem hiszem hogy lenne billentyűzet és egér támogatás a játékban.
-
MODERÁTOR
Sosem próbáltam, a PS4-hez kontrollert adtak. Valószínűleg a TLoU nem is támogat billéntyűzetet és egeret.
<-ƘƘ->
-
hhenry
őstag
Én is úgy tudom,hogy nem támogatja a bill+egeret
-
Wesder
félisten
Semmilyen.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
bandi0000
nagyúr
válasz Psychopeti #228641 üzenetére
Hàt ha neked megéri az 50k -s àràt + egér bill t akkor vegyed csak, de olyan precíz sose lesz mint a pc n mert csak emulàlja az egér mozgàst
Xbox One: bandymnc
-
törölt tag
De miért akarsz ezzel kínlódni?
-
MODERÁTOR
Logitech mk220 is működött, legalábbis Fortnite-ban azzal játszott a vendég PC-hez szokott gyermek, de lehet, hogy ez speciális eset. Nem próbáltam, de ő inkább ezzel játszott, mint a DS4-gyel, nem lehetett nagyon gáz...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Tdizsolt
senior tag
-
consono
nagyúr
válasz Psychopeti #228756 üzenetére
Én 40+ voltam, amikor megvettem a 360-at úgy 5-6 éve, nekem azzal kezdődött a kontrolleres világ :) FPS-ben most sem áll kézre, de amúgy gyorsan megszoktam. FPS-t meg nem játszom: D
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Mike
veterán
válasz Psychopeti #228756 üzenetére
jaj te szegény
-
nagyúr
válasz Psychopeti #238428 üzenetére
Rajta van a dobozán.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz Psychopeti #238428 üzenetére
A gép hatulján is rajta van egy címkén.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest