-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
Kinek mi, de a BF nálam a világháborúkhoz állt közel mindig is. Annak ellenére, hogy jobban bejön az infantry, mint a járműves harc. Nekem a Ps4-es verzióval az a gondom hogy találkoztam az egyik pályán stuttering-el, mikro akadással, ami egy idegesítő dolog.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
gianni85
veterán
jármű ellen totál esetlen voltam a bétában, de ami végül teljesen eltántorított a vételtől az a felismerés, hogy ez tiszta BF (mozgás / sebesség - talán még lassabb is mint a modern részek) és még mindig nem tetszik. Pedig a körítés, a kor az nagyon adja.
Kiadhatnának már egy új BC részt, azokba rengeteg időt öltem, azok még tetszettek.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Black Myth: Wukong
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok