-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz gyuribácsi88 #68638 üzenetére
Azért a Star Wars világában messze nincs annyiféle kézi lőfegyver, mint a valóságban.
Bőven van fegyver a játékban, viszont az igaz, hogy egy részüket csak kártyaként szerezhetjük meg és használhatjuk, de összességében van miből válogatni.
Számomra külön öröm, hogy ezzel a megoldással nem lehet egy távoli, védett helyen kempelni, mert időbe telik, amíg ezek újra nem töltődnek. Bár maguk a pályák is úgy vannak felépítve, hogy 1-2 hely kivételével nem lehet tartósan megmaradni sehol sem.
A járművezés szerintem bőven jó úgy, ahogy van, itt nem erről szól a játék. Plusz a pályák is kötöttebbek, kisebbek, nem erre lettek tervezve. No meg a lázadóknak milyen földi járműveik voltak a filmekben?
A pályák száma meg függ a játékmódtól is, egy helyszín/bolygó több területén is harcolhatunk így.
De eleve felesleges a Battlefieldekhez hasonlítani a játékot, hiába lövöldözős játék mindegyik.
Aztán hogy ez kinek tetszik, meg kinek nem, azt mindenki eldönti maga.
A Season Pass ára tényleg nevetséges, de manapság a legtöbb játék árát még egyszer ki kell(ene) fizetnünk a DLC-kre. Én majd csak akkor szerzem be, ha le lesz árazva, az meg nem mostanában lesz.
A játék maga jó, az üzletpolitika már kevésbé.
-
Kakaduku
senior tag
válasz gyuribácsi88 #68638 üzenetére
Befejeztem. Nem akarok senkit meggyőzni, mert nem fizetnek nekem ezért. Mindenkinek az tetszik ami és mindenki azt a rossz (véleményed szerint) veszi meg amelyiket akarja, csak ezt kell mindenhol olvasnom (hiszti nélkül)? Amit egyesek csinálnak - mert számomra az a hiszti, hogy soha semmi nem jó.
Mindenkinek további jó játékot, már ha van mivel játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok