- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Hát elárulom, igen másabb emberek dolgoznak... Én vettem már pár dolgot a Sony boltokban és csak pozitív tapasztalatom van... Nem beszélve, hogy abszolút hivatalos disztribúcióról van szó, ami mögött a Sony áll...
Nem kell, hogy sokat gondolkozzon az ember, hogy ha már vásárolok, akkor kit támogatok vele!
Vagy Te is olyan vásárló vagy aki megveszi a szlovák tejet a boltban, mert az épp 35Ft-al olcsóbb???
Én azért a Sony boltokban vásárolok, mert oda van költve a Sony marketing pénzének jelentős része, ergó ott megtekintheted, kipróbálhatód az eszközöket olyan körülmények között ahol máshol ezt nem teheted meg... Alapvetően ott vannak népszerűsítve a eszközök... De nem is értem miért kell ezt magyarázni:
Bemutatóterem, kiszolgálás, stb...
Fordítva teszem fel a kérdést!: Miért vásárolnék máshol? Himi-humi pár éves netes cégektől, vagy mindenhogyan ügyeskedő konzol boltoktól (tisztelet a kivételnek)...
Külföldön telesen normális, hogy a műszaki eszközt a márkaboltjában veszik meg az emberek...
Én megértem, hogy mindenki ott veszi meg ahol akarja, de hogy egy hivatalos márkabolt ellen érveket gyűjtsük, az már maga a hülyeség netovábbja...
(Segítek: Márkaboltnak nevezzük azokat a hivatalos boltokat, ahol a gyártó cég képviselteti magát, mint megjelenésben, szolgáltatásban...)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok