Hirdetés
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Bluetooth hangszórók
- Alienware notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- eGPU tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemorino
tag
válasz
Madwe #262580 üzenetére
Én mmo-val játszom, gyakran vagyok partyban olyanokkal, akik nem barátaim, a barátaim körét egyébként is igyekszem szűken, 10 körül tartani. A gond az, hogy a PS barátaimmal tényleg jóban vagyok, az üzenőcsoportban privát dolgokat is megosztunk, fényképek családról stb. A jelenlegi helyzetben ha valakit behívunk partyba, mindjárt tagja lesz az üzenőcsoportnak is, nem biztos, hogy mondjuk a barátom az ikergyerekeinek születése alkalmából megosztott fotóit tavaly a jövőbeli ismeretleneknek szánta. Még nem próbáltam az új partyt, (reménykedtünk benne, hogy visszacsinálják), de ha jól olvastam csak a teljes üzenőcsoportot lehet meghívni, szóval ha csak kettesben akarunk játszani, akkor külön csoportot kell csinálni. Ha be akarunk hívni egy harmadikat, akkor, hogy a kettes felállás megmaradjon kell egy újabb, három fős üzenőcsoport is. Tele leszünk funkciótlan üzenőcsoportokkal, csak a partybehívásokra, vagy jön a nagy közös, amiben százak lesznek. Ez minden, csak nem rugalmas és könnyen kezelhető rendszer. Cserébe mit kapunk? Képek megosztását az üzenőcsoportban, ami eddig is volt, csak most már az egész party látja. Nem csodálkozok rajta, hogy olyan sokan felháborodtak, a nagy semmiért tették tönkre a PS szociális oldalát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mini-ITX
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Autós topik
- Nyaralás topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Lemezes PS5 Fat 825 GB + 1 db DualSense + Ghost of Tsushima
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest