- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
-
törölt tag
válasz sxxorp #250384 üzenetére
F1 2019 egy bughalmaz, az AI nem nézi hol vagy, az autó sérülése vicc kategória (első szárnnyal simán kiforgat, holott a valóságban az lenne hogy a hátsó gumiddal ledarálod a szárnyát és esetleg defektet kapsz). A pilóta grafikák szó szerint undorítóak. Fércmunka az egész. Az irányítás átkád szinten jó, de az is annyira el van szarva hogy igazi pilóták szerint sokkal több tapadás van a hátsó tengelyen (tehát nehezebb kigyorsítani mint egy valódi autóval LOL). Azt már meg sem említem hogy egy év alatt se sikerült pl. a szingapúri új DRS zónát beletenni a játékba és lefrissíteni néhány autó festést. Szerintem a Haas még mindig Rich Energy logóval van benne a játékban. Ilyen hibákkal más játékokat temetni szoktak. Safety Car iszonyú ritkán jön, és még mindig nem tartunk ott 10 év után, hogy ha valaki megáll a sóderágyban, akkor szépen odafusson néhány pályabíró. VSC időszak nálam pl. rendre úgy ér véget, hogy a kiesett kocsi még a pályán van.
Jó szórakozás amúgy én is szeretem, de rengeteg hibája van ami zavaró tud lenni és rontja az immerziót.
-
.LnB
titán
válasz sxxorp #250384 üzenetére
"Azért megnézném mennyivel barátibb/arcadebb ez zéró segítséggel (azt hiszem Pro mode), mint a Dirt Rally."
Pedig már írtam egyszer neked Lando Norris, és Max Verstappen véleményét a játékról.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch OLED 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- Dualsense Cosmic Red kiadást vennék / V2 ha lehet
- Ps3 Játékok