- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos fejegységek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz syler123 #229342 üzenetére
Elhiszem, hogy szerinted nem néz ki jól a gyerek Alloy (tényleg fura volt, de ez a kép külön előnytelen), de ezen kár ennyit rugózni, már csak azért is, mert nem látod többé. Ennyi erővel essünk neki a God of Warnak, amiért Kratos szituációt függetlenül úgy hal meg, mint ahogy Neville Longbottom vált sóbálvánnyá.
Több hibája is van a Horizonnak, szerintem is túl van hype-olva egy kicsit, de pont a harcot szidni azért érdekes. Különösképp én nem tapasztaltam semmi hasonlót vele, pedig inkább türelmes játékos vagyok, mint jó, ha öt gép támadt nekem, olyankor fordult elő, hogy az egyik pofonból sikerült egy másikba dodge-olnom, de ezt leszámítva nem tapasztaltam még csak hasonlót sem, mint te.
Azt viszont előre leszögezem, hogy hatalmas pofára esés lesz az Uncharted neked. Nagyon rosszul öregedett az első rész, vannak benne olyan dolgok, amik már a megjelenéskor borzasztóak voltak benne (jet-ski), így ne lepődj meg, ha nem fogod élvezni, pedig az is a Playstation egyik ékköve.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest