- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Táp ventilátor csere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wlac
Ármester
válasz syler123 #229342 üzenetére
Elhiszem, hogy szerinted nem néz ki jól a gyerek Alloy (tényleg fura volt, de ez a kép külön előnytelen), de ezen kár ennyit rugózni, már csak azért is, mert nem látod többé. Ennyi erővel essünk neki a God of Warnak, amiért Kratos szituációt függetlenül úgy hal meg, mint ahogy Neville Longbottom vált sóbálvánnyá.
Több hibája is van a Horizonnak, szerintem is túl van hype-olva egy kicsit, de pont a harcot szidni azért érdekes. Különösképp én nem tapasztaltam semmi hasonlót vele, pedig inkább türelmes játékos vagyok, mint jó, ha öt gép támadt nekem, olyankor fordult elő, hogy az egyik pofonból sikerült egy másikba dodge-olnom, de ezt leszámítva nem tapasztaltam még csak hasonlót sem, mint te.
Azt viszont előre leszögezem, hogy hatalmas pofára esés lesz az Uncharted neked. Nagyon rosszul öregedett az első rész, vannak benne olyan dolgok, amik már a megjelenéskor borzasztóak voltak benne (jet-ski), így ne lepődj meg, ha nem fogod élvezni, pedig az is a Playstation egyik ékköve.
“A száz év az emberi hülyeség monumentumainak eróziója szempontjából csak egy röpke pillanat.” - mazur
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Assetto Corsa EVO
- Parfüm topik
- Milyen monitort vegyek?
- OTP Bank topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Retro pakk (akár külön is!)
- Bezámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox 360 Játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest