Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem ilyen egyszerű ez. Én pl. megtehetném, hogy veszek havonta 2-3 AAA címet újonnan, mégsem teszem, mert nekem nem ér annyit amennyiért adják. Hiába van rá pénzem, nem fizetem ki. De teszem azt, az nem zavar hogy az autóm 10L felett eszik, más meg bele nem ülne, mert neki már a 8L is borzasztóan soknak hangzik...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Villanyszerelés
- Revolut
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Tanuljunk angolul!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest