Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gigabyte alaplap topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
válasz
malphitee #21422 üzenetére
Szerintem nem sokan fogják megvenni ennyiért, de rajongók mindig voltak, vannak és nincs evvel baj. Rossz példa, de ki lehet várni az akciót. Szemezgettem psvitán a fifa13-al, de sokallottam érte a 15900ft-ot..., most le van ütve 5850ft-ra..., na így már be is zsákoltam. Lesz majd akció ps4-en is, csak türelem.
-
Maggio7
tag
válasz
...már én sem bírom cérnával, szerintem mindenki aki olvassa a fórumot érti miről beszélsz, csak Te nem fogod fel, hogy a Sony, meg a többi kiadó le se sz@rja Magyarországot, nekik nem mi vagyon az üzlet. Mi csak örülhetünk, ha egy-két játék magyarosítva van! Akkor lenne igazad ha pl., Németországban olcsobb lenne a játék...
-
válasz
Ne felejtsük már el hogy a felvásárló piac nem mi vagyunk, hanem a nagyobb országok, Amerika, Anglia, Németország, stb.stb. Ott meg nem összeg egy játékért 60 euró vagy dollár. Mikor valaki 2-3000 eurót keres, hol érdekli hogy 60 euró egy játék? Le se sz@rja, az nekik aprópénz. Nekik az pont annyi mintha nálunk 2000Ft lenne egy játék
Az meg hogy Magyarország beduzzog és nem vesz játékot, az kicsit sem fogja őket érdekelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby rádiós topik
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- Gumi és felni topik
- Filmvilág
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Lenovo Legion Go 512Gb+512Gb Samsung Evo Plus SD kártya
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- Eladó Nintendo Switch v2 hibátlan dobozos + kontrollerek
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest