- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sting2
addikt
válasz madkiller #188261 üzenetére
Ez nekem is kedvenc témám, illetve, állandó tesztelésekre/állítgatásokra okot adó időtöltés volt, sokáig -
Sharp, Samsung, Panasonic tévés időszakomból.Aztán vettem egy Sony XE90-et, és láss csodát, ezen a készüléken Isten! a Game Mode On fokozat.
Tényleg!
Tök mindegy, hogy Multi cím az, vagy kifejezetten a gép képességeit és határait feszegető Story Atombomba.
Hetekig szarakodtam azért itt is, mire ezt beláttam, de tényleg így a legdecensebb, (
" olyan fullosan belőtt és hibátlan hatású mint a Szoni szalonokban") és még mellé kellően gyors is minden a 65" kijelzőn!Kendek
Igen, minden profil más és más, előre belőtt preferencia alapján "dolgozik".
Ezeket újra kell ilyenkor állítani, ahhoz hogy valamennyire azonos " esélyekkel" hasonlítsuk össze a kapott eredményt..[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
Új hozzászólás Aktív témák
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Ps3 Játékok