- ZIDOO médialejátszók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz NyMRooD #176256 üzenetére
Ha nagyon maximalista vagy akkor előbb a könyvek (8 kötet - most járok a hatodiknál), aztán a játékok
Amúgy tele van a net összefoglaló videókkal meg írásokkal, hogy miről fontos/érdemes tudni. De a nélkül is max a kikacsintásokról maradsz le. Meg nem fogsz majd tudni dönteni a csajok között, én is rosszul döntöttem Mondjuk a W3 volt, hogy elspoilerezte a könyvet előre......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
NyMRooD
őstag
Akkor visszakacsintások sincsenek gondolom vagy legalább is annyira nem fontosak? Azt jól tudom, hogy az időbeli sorrend az 1->2->3? Akkor szerintem pát héten belül megveszem, ahogy lemegy megint 6k-ra. A 2. részt azt xbox 360-on fogom játszani (igaz megvan pc-n is) az elsőt meg steam-en, de azok annyira nem vonzanak, amolyan bakancslistások, hogy majd 1x.
Szerk:
(#176257) Gery9112: Ez neked akart válaszként menni, csak mellé nyomtam, köszi egyébként az infót.
(#176259) penge111 Köszi neked is.
u.i. Egyébként mostanában jelent meg 2 (vagyis a mai naptól már 3) witcher képregény, amelyeknek a játék szolgál alapjául (már mint a a sztori az eltér a játékétól, de a játék univerzumában játszódik - bár az meg ha jól tudom csak időben tér el a könyvétől) és meghozták a kedvem nagyon.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
penge111
addikt
Én nagyon féltem a Witcher 3-tól, hogy csalódok benne, mert az első és a második részt meguntam, és kb. 20 óra után abbahagytam mindkettőt. A Witcher 3-ban persze vannak utalások, és sok szereplő is feltűnik a korábbi részekből, de ezek ismerete nélkül is 100%-ban érthető a játék.
[ Szerkesztve ]
PSN: Dragonmage1980, http://huncritic.hu/
-
Gery9112
őstag
Semennyire. Teljes mértékben élvezhető ha nem tudsz semmit az előző részekről.
Sőt ha elkezded a 3. részt, akkor nem biztos, hogy szerencsés lenne leülnöd a 2. rész elé. Legalábbis PC-n sokszor nem volt egy leányálom játszani vele.
[ Szerkesztve ]
PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832