Hirdetés
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Nálam a szélsőséges érzelmek játéka. Néha úgy szét... a kontrollert meg a gépet a játékkal együtt, de ugyanakkor mégis szeretem, hiányzik, visszahív, hogy játszak még vele és cselezzem ki a dögöt. Tiszta Stockholm-szindróma
Because: Mire bejelentik, mire ideér.. Ráadásul a mostani akcióban 90k körül fut. Az új pedig nyakam rá, hogy nem 150k alatt fog kezedeni..
-
marilllyo
veterán
Nos.
1: Hagyd a rewire-t. Nincs rá szükséged.
2: Közlekedj guggolva akkor nem hall meg.
3: Próbáld nem "észrevetetni " magad és ne használni a lángszórót, mert ha azzal kergeted el akkor tudja, hogy ott vagy és folyton vissza-vissza jön érted.
Ne rohanj soha!!! Gyorsabban túljutsz egy scene-en ha guggolva, türelmesen, szépen, lassan, kivárva átsunnyogsz mintha 30x megöleted magad mert rohanni próbálsz.
-
LeventeV
senior tag
Egy interjúban említették, hogy sokan írták fórumon, hogy rally világbajnok autók nincsenek a játékban, de ez nem azért van, mert ők nem akarták beletenni, hanem mert nem sikerült megegyezzenek minden gyártóval (khm... Toyota... khm...). Remélem ha látja a gyár, hogy milyen szakmai sikernek örvend a játék, és eladnak belőle pár darabot, akkor egy Asia DLC keretében bekerül a japán rally és a 3 autó a játékba.
Azt mondjuk nem értem, hogy a DS3 WRC miért nem került be. -
DM-Fan
nagyúr
Szerintem is a valaha készült legjobb Alien-játék, egyiknek se volt még ennyire durva atmoszférája, egyik sem volt ennyire "valós". Baromi jó a környezet, a hangok, zajok, minden abszolút autentikus. Rohadt jó az is, hogy sokat kell gépészkedni. A lény viszont néha idegesítően agilis és nagyon "ragaszkodó". Miután megvan a lángszóró, csöppet változik a felállás, de nem nagyban, csak ad egy kis magabiztosságot.
-
james001
veterán
Szerintem semmi kidolgozatlanság nem volt a végében,pont hogy lezárja Ellie és Joel sztoriját. Ezért is érzem feleslegesnek a 2. részt,bár ugye abban már lehet nem ők ketten lesznek.
Én végighallgattam Neil Druckmann,Troy Baker és Ashley Johnson kommentárját a különböző részekből a játéknak,és a végén is mondtak pár érdekes dolgot. Youtube-on fenn van majd nézd meg. -
-
marilllyo
veterán
Ő megvette, én az ő accjával letöltöttem majd visszalépek a saját accomba és együtt játszunk coop-ba. Mindenki a saját accjával. Összefogcsiban benne van.
(#76232) Madwe : Ja már megválaszoltad. Bár kicsit félreérthetően fogalmaztál mert gyakorlatilag nem ketten használunk 1 accot. De amúgy jah.
-
Garada
őstag
DriveClub-ot szinte csak azzal toltam eleinte majd vissza-vissza tértem a kontrollerhez de igazából mind a két megoldást eléggé kedveltem bár nekem főleg hirtelen mozgások korrigálásánál annyira nem jött be ez a motion sensor ettől eltekintve igen jó alternatíva egy kormány helyett véleményem szerint.
-
delibab
senior tag
tessék, ez tartalmazza az alapjátékot és az összes dlc-t, egyébként szerintem megéri a különbözetet!
-
A`rpi
addikt
Van aki erre esküszik, van akinek nem jön be.
Én nem használtam még, de különösképp nem vágyom rá. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- Autós topik
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Alig használt Nintendo Switch játékok eladóak!
- Microsoft Xbox One X 1TB Project Scorpio Limited Edition játékkonzol
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Steam Deck 256GB LCD Kiváló/Karcmentes állapot
- Xbox Series X, makulátlan állapotban, dobozában, 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5 év garancia
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest