Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat76
őstag
Playstation Magyarországnak van telefonos elérhetősége?
-
Peat76
őstag
Ez a Minecraft alap játék?
[link]
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
Peat76
őstag
Ha megveszem lemezes verzióban az Assassin's Creed Valhalla-t akkor is kap free upgrde-et a PS5-ön?
-
Peat76
őstag
Gyors kérdés!
PS4 Assassin's creed Valhalla mondjuk ha megveszem PS4-re majd berakom a PS5-be, kap egy free upgradet? -
Peat76
őstag
A Crash Bandicoot About Time nem lesz free?
-
Peat76
őstag
US profilt használok de a játékok ugye a lemezen amikkel játszok 2-es régiósak, tehát ha DLC-t vagy Season Pass-t szeretnék akkor azt a magyar Store-ból vegyem.?
-
Peat76
őstag
Aki myomja a Jedi Fallen Order-t PS4 PRO-n annak is porszívó üzemmódban megy a hűtés?
Első szériás gép..😃 -
Peat76
őstag
válasz
james001
üzenetére
Igen játszok a bétával, az öt játszható karakternél nagyon sok dolog alapból feloldva, bámulatos grafika, simább animációk, élethűbb, véresebb, brutálisabb, nem gondoltam volna hogy ennyire jó, rongyosra jatszottam Scorpion-t..😃 😃
Az élmény most olyan mint gyermekkoromba a Balatonnál órákig toltuk a játékteremben az első részt! -
Peat76
őstag
Ghost of Tale elméletileg ma jelent meg, de nem találom. Store-on..Hol lehet beszerezni?
-
Peat76
őstag
Ma lesz Mortal Kombat 11 live stream?
-
Peat76
őstag
válasz
d@vee
üzenetére
Haveromnál az Assassin's Odyssey-t próbáltuk ki többek közt Slim-en Full HD-ben, hát szembeötlő a különbség, a teljes látvány butított, a HDR hiánya, szinte mintha PS3 lett volna! Aztán gyorsan otthon még friss emlékekkel a Sony 4K HDR tv és a Pro kombóval a látvány hatalmas ugrás! Az új játékok egyre jobban kihasználják a Polaris architektúrában rejlő képességeket! Pl.: Resident Evil 2 Remake.. RE Engine, Dirt.2.0, Far Cry, stb..
-
Peat76
őstag
Szerintetek melyik Lego-s játék a legjobb?
-
Peat76
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Na igen, még jobb textúrák, árnyékok, bevilágítások..de ami engem megfogott az a Hair works, brutális..😃 😃 Bár a vezető fejlesztői platform a One X volt, de azért az sem tud mindent!
Na majd a PS5..😃 😃 -
Peat76
őstag
Hátha megvan itt valakinek a Gravel című játék,? Kérném írjon rám privit! Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
Peat76
őstag
Mit ajánlotok két kis srácnak, van két joy, akár egymás ellen vagy együtt coop-ban tudnának jatszani?
-
Peat76
őstag
Félelmetesen rohadtmocskosvadállat jó ez a Devil May Cry 5 demo! Előrendelés hamarosan...😃 😃
-
Peat76
őstag
Aki esetleg már újra pasztázta a Pro-t, milyen pasztát használt? Kezd porszívósodni, egyre hangosabb a venti, pedig rendszeresen takarítom a környékét is és ha nem használom le van takarva! Két éves elmúlt!
-
Peat76
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Én eddig mindig megkaptam a témát az előrendeléskor, persze ugye store-ból, akár hónapokkal előtte!
-
Peat76
őstag
A Hong Kong Massacre-et nem találom a Store-on, a héten jelent meg! Mi a manó lehet?
-
Peat76
őstag
Szép....😃 😃 ![link]
-
Peat76
őstag
Össze vissza fostam magam,..😃 😃 😊 nagyon brutális az új Mortal kombat!
Előrendelve online, március végén jöhet a béta!
Nektek bejön..Collectors Edition? -
Peat76
őstag
Ma 19:30 Mortal Kombat..😃 😃 😊
Csak én várom ennyire..? -
Peat76
őstag
válasz
matyasmate
üzenetére
1.4 a Pro-hoz pedig 2.0
-
Peat76
őstag
Us store-on fent van már a Resident Evil 2 Remake demo?
-
Peat76
őstag
Ti is várjatok a Resident Evil 2 Remake-et? Ritkán rendelek elő, de ez most nagyon felcsigázott!
-
Peat76
őstag
Emlékeztek a Flapy bird-re? Akciós kereteken Belül szert tettem a Kecske szimulátorra , viszont van benne egy Flapy Bird szerű trófeás ügyességi játék, rész ahol 10 kapun kell átmenni,hát sehogy sem sikerül öt a maximum! Valaki birkózott itt vele? Piszok nehéz!
-
Peat76
őstag
Us store-ról lehúztam az Onrush-t, játszanék online, de nagyon sokszor kidob, nem tudok bejelentkezni, nektek is van hasonló probléma? Már aki játszik vele..😃
-
Peat76
őstag
Vettem 1 hónapos plus-t us store! Ha következő hónapban nem pontosan a lejáratkor újítom meg hanem mondjuk pár nappal utána akkor még tudok játszani az Onrush-al? Nem a psn-n vettem hanem az Amazon-on! Gyakorlatilag ha van PS plus-om 1 év múlva is tudok vele játszani?
-
Peat76
őstag
32 éve videójáték a hobbim, még ZX Spektrum-on kezdtem, sosem szerettem az Assassin's Creed-et, de az Origins valami páratlan, számomra minden idők legjobb játéka! Több mint 30 órám van eddig benne, de minden perce számomra varázslatos! Pedig még csak elején vagyok és még ott vannak a DLC-k! Csak egy vélemény egy öreg gamer-től!
-
Peat76
őstag
US profilom van, lemezen van a Assassin's Creed Origins, megvettem a US store-ból a Seasons Pass-t de nem települ, nem lehet megtalálni az alkalmazást! Ez mit jelent? Ugye nem csak akkor él ha online veszem meg a játékot is?
-
Peat76
őstag
Előrendeltem US Store-on a God of war-t, kérdésem....
Lesz rajta magyar felirat? -
Peat76
őstag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Nekem is felment gond nélkül!
-
Peat76
őstag
Ha letörlök a PS4-ről egy játékot a mentés megmarad a vinyón?
-
Peat76
őstag
Gran Turismo Sport DLC-t keresek, ha van valakinek és nem használja fel kérem írjon privit!
-
Peat76
őstag
2 hetes ps plus esetleg valakinek?
-
Peat76
őstag
Ha magyar profil alól letöltöm a Lost Legacy-t, akkor a Us profilom alól elindul?
-
Peat76
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Írtam privit!
-
Peat76
őstag
Feltöltő kártya kellene a US Store-ra, eddig az Amazon-on vettem de már nem engedi? Honnan tudok legegyszerűbben 20$ feltöltő kártyát venni?
-
Peat76
őstag
Us store-on fent van már a Flatout total insanity?
-
Peat76
őstag
Néha nekem is indokolatlan helyzetekben felpörög a venti, de nem vészes, pl. ROTR 4k-ban rögtön felkapcsol turbó módba, most pár napja csak néha hangosabb a megszokottnál, fura rest módba is folyamatosan megy de akkor nagyon halk! Érdekes és nem szabályos, akkor ez többünknél aggasztó plusz fűtés így a tél közeledtével 😀😂😁😁
-
Peat76
őstag
Megérkezett a belezés, szép darab az APU és a hűtés is fejlődött!!
-
Peat76
őstag
Még senki nem kapta szét a Pro-t? Nem hiszem el, kíváncsi vagyok mit rejt a doboz belseje, hogy néz ki az a 16nm-es APU szörnyeteg!
-
Peat76
őstag
Kérdés skacok... Tomb Raider Pro-n enriched viuals ugye 1080p full graf,30 fps, viszont játék közben mégis a tv 2160p-t ír ki!A Pro beáll.RGB ,auto hdr, miért nem vált 1080p-be,vagy nem is kell?Ezt nem igazán értem... TV Sony KD55X8509C
-
Peat76
őstag
Kezemben a Pro szörnyeteg!
-
Peat76
őstag
Na indulok a Pro-ért, hívtak hogy mehetek érte, este őrület, yyeeaahhhh!
-
Peat76
őstag
Végre elérkezett a PS4 Pro megjelenésének hete,előrendeltem vagy 8 helyen remélem csütörtök reggel már hozhatom is haza!
-
Peat76
őstag
válasz
balazs8907
üzenetére
Köszi na ezt még nem tudtam,pedig kutatok hírek után,esetleg szétszerelős videó van már valahol?
-
-
Peat76
őstag
válasz
Tatyla
üzenetére
Jelenleg a Sony KD55X8509-el 35,2 sec. az inpu lag-om, szerintem ez elfogadható!
Viszont kinti fórumokon olvasgatva valóban jóval megnőhet, több helyen 3X input lag-ról írnak 4K + HDR
módban, amit gondolom a tv gyártók firmware frissítéssel megpróbálnak csökkenteni!
Remélem így is lesz, viszont pl. a Tomb Raider-t biztos nem 4K-ban fogom játszani, hanem full graf-1080p! -
Peat76
őstag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
Nincs két egyforma gép, mint semmi más az univerzumban sem! Vagy belenyúlsz vagy nem, ennyi!
-
Peat76
őstag
Sehogysem akar elindulni a pre-load a Ratchet-nél, US store-on rendeltem elő és elméletileg már tegnap töltenie kellett volna! Valaki találkozott már ilyen problémával?
-
Peat76
őstag
A Doom béta kódot 1 éve aktiváltam , hogy indul el a letöltés?
-
Peat76
őstag
KÉSZ az UNCHARTED 4!! 
[link]
Hogy a bitang qrv* életbe kell ennyi idő a sokszorosításhoz?
A digitálisan előrendelők, mint én
, igazán megkaphatnák ma is!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Router gondok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bocsánat , igen msec
, több mint fél perc odacsapna!!
KÉSZ az UNCHARTED 4!!