Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fujifilm X
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
N@idia
őstag
válasz
shunter #44629 üzenetére
Sajnálom,hogy neked estem igazad van kulturáltabban is tehettem volna a dolgot hibáztam belátom,de akkor sem kellene még "nyomatékosítani" sem senkit,hogy melyik profilt válassza! Én úgy gondolom ebben a dologban biztos tud dönteni mindenki,hogy számára melyik a megfelelő választás.Nem akarok érveket felhozni,miért jobb a HUN vagy miért az USA,ha rá keres a fórumban a kereső által biztos találni fog érveket miben jobb melyik.A másik dolog pedig az,hogy a srác fel sem tette a kérdést,hogy melyik accountot ajánljuk,csak annyit kérdezett mi a teendő az első bekapcsolásnál mire figyeljen (itt lehet gondolni arra hangos e a gép
stb lehet erre értette nem pedig arra milyen account-ot készítsen)
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- Miyoo Mini V4
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest