- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HP EliteBook / ZBook topik
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz WhiteWalker #136971 üzenetére
Nem veszek 10.000-ért játékot...lehet én vagyok a suta, és az én bajom, de nem...ellenben egy gépre igen is ráköltenék ennyit pluszban. Te viszont azt felejted el, hogy az, hogy fHD játékos, az a MOST. De, hogy mi lesz 1 év múlva? Nem tudom. Ahogy ő se, ellenben egy biztos: addig is profitálsz belőle, amíg fHD-d van. Ha most vesz egy Slimet, és 1 év múlva mondjuk cseréli, az többe fog fájni, úgy, hogy addig se élvezi az előnyeit.
Lehet én vagyok demagóg, de amikor első napos vételeket tolnak itt fel 18-20K-s játékokról, akkor egy ilyen fórumban 32K-s hardverbefektetés egyszerűen a vicc kategória.
Rigormortiis: tehát akinek most PS4-e van és fHD TV-je, annak nagy valószínűséggel nem lesz 4K-s TV-je kb. 2022-ig. (Mert még ha 20-21-ben ki is jön a PS4, akkor az, aki most 30K többletért nem vesz Pro-t, az nem fog day0 160-ért PS5-öt venni...). Mielőtt erre válaszolsz, kicsit gondolj vissza, hogy mi is volt 2013-2014...tehát mennyire sok is az a 3-4 év.
A VR meg más tészta. Ha valahol kijönnek a hiányosságok, a legkisebb rezdülés, vagy élsimítás hiánya, na az a VR. Érdemben nem tudok róla nyilatkozni, mert Pro-val használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest