Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
-
PROHARDVER!
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csokishurka
őstag
Amit pár hete vettem észre és számomra érdekes volt, hogy ha valakin rajta van a sima hip fire célkereszt és utána ugyanoda rázoomolsz akármelyik scope-al vagy red dottal, máshova esik a ADS célkereszt közepe mint a hip fire célkereszt közepe, ahogy néztem jobbra csúszik el. Csináltam vidit is talán csak utána elfelejtettem feltölteni.
De ezt lehet tesztelni, hogy ha akár egy pontot nézel a falon, nem fontos playeren.Lehet beképzelem de mostanában mintha úgy látnám hogy fejbelövök valakit de közben meg mégsem, de lehet persze mindig fölé vagy mellé lövök.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- GEEKOM GT1 Mega AI Mini PC
- 14") ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest