- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Asztrofotózás
- Az aktuális Xbox konzolokon is megfogja majd a játékos kezét a Copilot
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zebu
addikt
Sziasztok!
Én is próbálkozom a játékkal, bár nem igazán látom még át a dolgot. Jópofa, de valahogy kicsit olyan, mintha mindenki csak össze-vissza rohangálni és lőne mindenre ami mozog!

Egyébként biztos frankó, még próbálkozom vele, csak nem vagyok túl tapasztalt az FPS kategóriában

Jó lenne egy platoon-ba beszállni és valahogy csapatban nyomni.
Lucid Virtu-val próbáltátok? Működik?
Amúgy valamiért nekem most a menü megbolondult, mert a képernyő fele az tök fekete. Ez mitől lehet? Korábban nem volt ilyen...
STEAM-mel kapcsolatban annyit jegyeznék meg, hogy én ott szedtem le és be lehet állítani az európai szerverre. Viszont arra figyelni kell, ha nem az európain regisztrálsz, akkor azon nem fog beengedni az account-tal. Ez sajnos fordítva is így van.
Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
- Linux Mint
- Formula-1
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Xbox One / Xbox Series játékok
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest