Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
Sziasztok!
Valakinek van tippje mi okozhatja azt, hogy alaplapcsere után kb megfeleződött az fps? Az adatlapomon látható lapot cseréltem egy asus p8z77-v lx-re. Újonnan telepített a rendszer (amikor kicseréltem a lapot, kíváncsiságból megnéztem a régi rendszerrel és már akkor is ilyen lassú volt), a beállítások ugyanazok maradtak. Frissítettem a biost, de nem segített. Legújabb driverek vannak fenn, pont úgy, mint korábban.
Az eddigi 40+ ról nagy csatákban most jó, ha kapok 20-at (fullHd-ban). Ha nincs a képernyőn senki, akkor olyan 40-70 között van, ami szintén jóval alacsonyabb az eddiginél.
Folyamatosan gpu limitet jelez a program, kivéve, ha minimumra veszem és átállítom a legkisebb felbontásba, de akkor sem ad többet 70-80 fps-nél, pedig korábban volt kb 200 is (MSI afterburner szerint végig maximumon jár közben a kártya).
A bios beállításnál hiányzik a gen3 beállítás a pci-e slot-nál, gen2-n megy, de elméletileg nem kellene, hogy visszafogja a játékot.
A ha a vga nem érintkezik rendesen, az okozhat lassulást? Már a régi lappal is volt olyan probléma, hogy elfektetve a házat ment a gép, de ha felállítottam, nem adott jelet a videókártya, meg kellett mozgatni picit és rendbejött.Sajnos nem tudom, hogy mást programot érint-e a dolog, mert csak a ps2-vel játszom : )
Várom a tippeket! : )
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- 3D nyomtatás
- Metal topik
- Battlefield 6
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple AirPods 4 type-C töltőtokkal, aktív zajkioltással, ANC, fehér (MXP93ZM/A)
- Dell Latitude E7250,12.5",HD,i5-5300U,8GB DDR3,256GB SSD,WIN10, LTE
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Intel Ultra 5,16 gb DDR5 5600, On-Site garancia 2027.10--ig
- AirPods Pro 3 - Bontatlan - 85.000 Ft
- Xbox One X - 1TB SSD - 2 KONTROLLER
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4303
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest