Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Jó az nv scope, csak egy bizonyos távolság után használhatatlan. Én nem az a közelharci típus vagyok, ezért használok 2x,3,4x, 4x optikákat, szóval bőven az nv scope látótávolságán túlra szoktam harcolni. Persze közelre is szoktam, de ott meg lassú, mire észreveszem, felemeli az nv scopeot már halott vagyok.
Próbálom én is kihasználni a pálya minden zegét zugát, próbálok bújkálni, de sokszor elég érdekes, hogy észrevesznek. Szemtől szembeni harc mostanában nekem esélytelen, tök mindegy hanyas szintű, sokszor alul maradok, pedig látom, elég rendesen találok, de alig sebzek. Meg ez a villám mozgások is érdekesek.
Nem tartom magam pro játékosnak, de furcsa mikor egy 100-as ellenbe elég fél tár, utána meg egy alacsony szintűbe meg egy tár is kevés, ráadásul olyan gyorsan mozog, hogy azt nem lehet követni.
Szerk.: beszoktam sötétíteni

Nekem bejönnek az optikák, én jobban tudok célozni úgy, ha nagyobba látom az ellenséget, meg mivel light assaulttal játszok, próbálok mindig magas helyekre feljutni, onnan meg sokszor jól jön a a nagyobb optika.
Új hozzászólás Aktív témák

- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest