Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee0307
őstag
Jó az nv scope, csak egy bizonyos távolság után használhatatlan. Én nem az a közelharci típus vagyok, ezért használok 2x,3,4x, 4x optikákat, szóval bőven az nv scope látótávolságán túlra szoktam harcolni. Persze közelre is szoktam, de ott meg lassú, mire észreveszem, felemeli az nv scopeot már halott vagyok.
Próbálom én is kihasználni a pálya minden zegét zugát, próbálok bújkálni, de sokszor elég érdekes, hogy észrevesznek. Szemtől szembeni harc mostanában nekem esélytelen, tök mindegy hanyas szintű, sokszor alul maradok, pedig látom, elég rendesen találok, de alig sebzek. Meg ez a villám mozgások is érdekesek.
Nem tartom magam pro játékosnak, de furcsa mikor egy 100-as ellenbe elég fél tár, utána meg egy alacsony szintűbe meg egy tár is kevés, ráadásul olyan gyorsan mozog, hogy azt nem lehet követni.
Szerk.: beszoktam sötétíteni

Nekem bejönnek az optikák, én jobban tudok célozni úgy, ha nagyobba látom az ellenséget, meg mivel light assaulttal játszok, próbálok mindig magas helyekre feljutni, onnan meg sokszor jól jön a a nagyobb optika.
Új hozzászólás Aktív témák

- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Megkímélt -
- KOMPLETT Nintendo Swith Oled Csomag
- MSI Katana GF66 11UD, RTX 3050Ti, i5-11400H, 32GB RAM, 512GB SSD, 144Hz
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Eladó gamer pc 11400f 16gb ddr4 ram
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest