Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
válasz
zolee0307
üzenetére
Nem akarok kötekedni (már csak azért sem, mert már 20 napja "tiszta" vagyok), de az nv scope nem arra való, hogy rossz látási viszonyok között is észleld az ellenséget?
Az egész játékban pont az a legjobb, hogy folyamatosan alakul, változik, lehet agyalni a stratégiákat illetően. Ezt a játékot tanulni kell, aki pedig nem tanul és nem alkalmazkodik, az előbb-utóbb elhull : )Egyébként azért is hagytam abba a játékot, mert rájöttem, hogy elértem egy szintet, ahonnan fél év után sem tudtam tovább lépni, mert nem volt már kedvem tanulni, csak lövöldöztem ész nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák

- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Végleg búcsúzik a New World: Aeternum – megvan a leállás dátuma
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Villanyszerelés
- EAFC 26
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest