Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- HDD probléma (nem adatmentés)
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Asztrofotózás
- Hobby elektronika
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wannabeapro
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
Van TR és VS karakterem is. És nekem is jobban bejön az NC Max. Köze lehet ehhez annak is hogy ezzel játszottam először és sokkal többet is játszottam már vele mint a másik kettővel.
De nem hiszem, hogy OP lenne, mert vannak nagy hátrányai is. 10-15 méteren túl már rosszabb és jóval kisebb a tára is a TR és VS Maxnél.
Egyébként régebben még sokan a TR maxeket tartották a legjobbaknak, ez lehetett az oka annak is, hogy ők kapták a leggyengébb Ability-t.+ Ha behozzák a lángszórókat akkor nektek is lesz egy kifejezetten közelharci opció, de az NC-nek még mindig nem lesz semmi medium- long rangre.
Új hozzászólás Aktív témák

- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 - 1 ÉV GARANCIA, NÉVRE SZÓLÓ SZÁMLA, UTÁNVÉT!
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest