Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
"Ha meguntad hogy egyedül szívsz Ceresen" "Ha már unod az NC zerget" hát én tapasztaltam ezt ceresen NC-ként is
Mostanában sokszor sehol senki, átvonulnak rajtunk mint egy rakás ...on és 0 érdeklődést vált ki, hogy sorba foglalják a bázisainkat, úgyhogy itt se olyan rózsás a helyzet.Ha nyomok egy entert és ott van alapba a /say előtag, tehát simán írok akkor azt elvileg minden NC-s látja, vagy csak aki a kontinensen van, vagy mi? Egy magyar csákó ma adott barát kérelmet amit el is fogadtam. Írogatott nekem, de nyilvánvalóan nem látta amit válaszoltam, de nem értem hogy miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sh4d0w: Nyitlocker
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 200 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mostanában sokszor sehol senki, átvonulnak rajtunk mint egy rakás ...on és 0 érdeklődést vált ki, hogy sorba foglalják a bázisainkat, úgyhogy itt se olyan rózsás a helyzet.