Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
"Ha meguntad hogy egyedül szívsz Ceresen" "Ha már unod az NC zerget" hát én tapasztaltam ezt ceresen NC-ként is
Mostanában sokszor sehol senki, átvonulnak rajtunk mint egy rakás ...on és 0 érdeklődést vált ki, hogy sorba foglalják a bázisainkat, úgyhogy itt se olyan rózsás a helyzet.Ha nyomok egy entert és ott van alapba a /say előtag, tehát simán írok akkor azt elvileg minden NC-s látja, vagy csak aki a kontinensen van, vagy mi? Egy magyar csákó ma adott barát kérelmet amit el is fogadtam. Írogatott nekem, de nyilvánvalóan nem látta amit válaszoltam, de nem értem hogy miért.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- E-roller topik
- Borderlands 4
- Házimozi haladó szinten
- BestBuy ruhás topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- Honor Magic V5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű APPLE Macbook Pro 16" - M3 Pro - 18GB - 512GB SSD - 23 Ciklus - 100% akku -ezüst- 2+ év gar
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mostanában sokszor sehol senki, átvonulnak rajtunk mint egy rakás ...on és 0 érdeklődést vált ki, hogy sorba foglalják a bázisainkat, úgyhogy itt se olyan rózsás a helyzet.