- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Házi hangfal építés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem szabad futtatni az új Red Magic csúcstelefonokon a 3DMarkot
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
Új hozzászólás Aktív témák
-
5ent1nel
aktív tag
Az alacsony fps és a folyamatos CPU limit sajnos "széria felszereltség".
Ezért is várom/várjuk az optimalizációs patch eredményét, mint a messiást! (ki hitte volna, h egyszer még örülni fogok a GPU limitnek???
)
A 2 perces indulás az durva!
Nekem vinyóról lehet 40 mp környéke.A játékkal kapcsolatban én arra húzom a szám - a fent említetten kívül -, h lassan 1 éve tolom, de folyamatosan jönnek elő a nyűgjei. Kb. 5 hónapja jelentkezett először, h nem akar beengedni; 4 hónapja jött elő az alt+tab -ra kifagyás - azóta majdnem folyamatos; 3 hónapja olykor squad deploy előtt 3x is betölti a pályát; stb.
TS-en hallgatva a többieket csak pislogtam, mikor ezeket a hibákat emlegették, most meg...
Röhej!
Új hozzászólás Aktív témák

- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért is várom/várjuk az optimalizációs patch eredményét, mint a messiást! (ki hitte volna, h egyszer még örülni fogok a GPU limitnek???
)
Nekem vinyóról lehet 40 mp környéke.