Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
5ent1nel
aktív tag
Az alacsony fps és a folyamatos CPU limit sajnos "széria felszereltség".
Ezért is várom/várjuk az optimalizációs patch eredményét, mint a messiást! (ki hitte volna, h egyszer még örülni fogok a GPU limitnek???
)
A 2 perces indulás az durva!
Nekem vinyóról lehet 40 mp környéke.A játékkal kapcsolatban én arra húzom a szám - a fent említetten kívül -, h lassan 1 éve tolom, de folyamatosan jönnek elő a nyűgjei. Kb. 5 hónapja jelentkezett először, h nem akar beengedni; 4 hónapja jött elő az alt+tab -ra kifagyás - azóta majdnem folyamatos; 3 hónapja olykor squad deploy előtt 3x is betölti a pályát; stb.
TS-en hallgatva a többieket csak pislogtam, mikor ezeket a hibákat emlegették, most meg...
Röhej!
Új hozzászólás Aktív témák

- Corsair RM650X / Moduláris Gold Táp / Félpasszív Ventilátor! / Cavarmatricás / Beszámítás OK!
- Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- EVGA GTX 980 4GB Founders Edition / Beszámítás OK!
- Ubiquiti Switch Pro 48 (USW-Pro-48)
- 500GB Sata SSD-k / Western Digital / Samsung / Crucial / Beszámítás OK!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 magos, 32 GB RAM, 512GB SSD, NVIDIA RTX A1000, 16" , Új
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezért is várom/várjuk az optimalizációs patch eredményét, mint a messiást! (ki hitte volna, h egyszer még örülni fogok a GPU limitnek???
)
Nekem vinyóról lehet 40 mp környéke.