Hirdetés
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
hipó
tag
válasz
Blade_W
üzenetére
Mondjuk én véget nem érő akadozást, vagy bármilyen instabilitást nem tapasztaltam rendszeresen. Január óta játszom vele, a statisztika szerint 213 órám van benne, de ez alatt az idő alatt maximum ha 10 alkalommal volt valamilyen probléma, fagyás, vagy kilépés (bár lehet, hogy más programhoz képest ez is sok).
Ami engem zavar, és a játékélményt rontja, az az időnkénti rövid idejű belassulás, illetve az alacsony fps a nagy harcokban. De ha a patch után a nagy harcokban a minimum fps 30 lesz, (az se baj, ha low-on), akkor én már nagyon elégedett leszek : )
A hosszú betöltési időn meg egy SSD segített, a korábbi 2 perc helyett kb 40 mp alatt bent is vagyok a játékban.
Új hozzászólás Aktív témák

- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Futás, futópályák
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Apple MacBook
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- További aktív témák...
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD Nvme.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Fehér Színben Állapot: Újszerű Karcmentes állapot 6 Hónap Garanciával
- Sandisk SSD PLUS 1 TB SATA SSD - 100%, 2 darab!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest