Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hipó

tag

válasz Shing #1486 üzenetére

Tegnap én is tettem egy próbát a tesztszerveren. Minden fullon volt, kivéve a fog shadows, motion blur, meg az ambient occlusion. Indaron próbáltam, és jobban ment, mint korábban a játszható beállításokkal (graphics quality -high, texture - ultra, minden más low, illetve off), bár az is igaz, hogy nem volt annyira tele a pálya. Elmentem egy tankkal egy biolabhoz, ahol kb közepes nagyságú harc volt. Itt jött elő az, ami a repülést is lehetetlenné teszi: a játék kb 5-6 másodpercre annyira belassult, hogy nem tudtam semmit csinálni, közben az ellenség meg folyamatosan lőtt. Ha szerencsém van, akkor túlélem, és onnantól már viszonylag játszhatóbb.
    Szóval érzésre gyorsult a játék, de még mindig vannak pillanatok, amikor teljesen játszhatatlan.

Az lenne a kérdésem, hogy a játék profitál-e a 8 giga ramból 4-el szemben? Úgy láttam, hogy csak 32 bites exe van, és a feladatkezelő szerint eddig a 4 giga soha nem fogyott el, ezért azt mondanám, hogy nem. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Új hozzászólás Aktív témák