Hirdetés
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shing
őstag
Aha az lesz az... Esamir. Az előbb lusta voltam rákeresni, de most be is ugrott.
Amúgy milyen belépési hibát mondassz? Egy accountal csak 1 szerverre lehet menni szerintem... na meg ha valamelyiken elkezdted és már sok pontod van nem érdemes újat kezdeni...
SZERK: Ja, újraolvastam az előző írásod. Ha tényleg sokszor fullos a szeró, akkor érdemes megpróbálni ezt, nekem ilyen problémám egyszer sem volt, pedig péntek délután, hétvégenként játszok inkább én is, ilyenkor pedig biztos sokan vannak.Más: Valaki játszott a Ground Control 2 nevű játékkal? Amikor az első videót megláttam a PS2-ről, akkor rögtön a GC2 jutott eszembe róla. Egyszerűen a stílus ugyan olyan, pedig az stratégiai játék volt. Az is a jövőben játszódott, hasonló volt a csapatszállító repülő az egyik PS2-es repülőhöz, de még az egyik frakciót is úgy hívták hogy Terran. Meg ott is a jeges, sivatagos, zöldes rész váltogatása. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák

- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy milyen belépési hibát mondassz? Egy accountal csak 1 szerverre lehet menni szerintem... na meg ha valamelyiken elkezdted és már sok pontod van nem érdemes újat kezdeni...