Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bubu79

addikt

válasz Balli #27 üzenetére

Szia !

Én is egy ilyen kártyát használok - a driver keresgélés nekem nem jött be, amit a Prolink honlapról töltöttem le az nem volt jó hozzá.
    Ha keresgélsz ne felejtsd el a letöltendő drivert egyeztetni a kártyád revíziószámával ( nálam Rev. 9K - ehhez nem leltem, pedig nincs egy éve, hogy vettem a kareszt :( )
    Sajna hiába általánosan használt a Brooktree/Conexant 878 digitalizáló chip, a hozzá illesztett tunerek variációja végtelen, emiatt nehéz megfelelő drivert találni.

Nálam vásárlás után el sem akart indulni a kártya - az újratelepítéskor kideerült, hogy a 6.3-as Neroban Vision Expressben lévő video kodekek valamelyike fekteti ki a drivert. Ezt frissítettem 6.6-ra, azóta tudom használni a kártyát, de nem bánnám, ha lenne valami frissebb meghajtó hozzá...

Valamelyik régi Chip magazinban láttam egy ''univerzális'' drivert - akkor még nem volt kártyám és emiatt nem igazán foglalkoztam vele, most pedig hiába tettem tűvé a lakást nem leltem meg az adott számot :(

Bosszantó, hogy a gyártó magasról tesz a vásárlóira és nem készít megfelelő drivereket :(( :(((

#25- ben Lortech linkjét lehet, hogy megpróbálom...

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák