Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
netmesterke
aktív tag
Sziasztok!
Pixel View Bt878-as karimhoz leszedtem egy progit, ill drivert, viszont azt nem tudom, hogy hogy kell behangolni? Ill gyári Play tv van valakinek aki mailban elküldené?
Köszönöm!
üdv! -
Tottika
tag
[link]Illetve adom a linekt,megtaláltam
-
Tottika
tag
Mindjárt töltök fel egy Pixel Vista64-es drivert,remélhetőleg menni fog neked is
-
DjPremier
aktív tag
Nekem is ilyen van,PlayTV Pro PV-BT878P+ 9D létezik ehhez 64 bites driver? XP vagy Vista? Fontos lenne ha tud vki irjon pm-et.Köszi
-
illusiON
őstag
hellóó
arra valakinek van tippje, hogy 80040154 error és cannot create video filter? pixelview tv tunerről van szó, csak úgy nekiállt ezt cinálni -
Csapi007
veterán
Hello
Van az aláírásomban szereplő TV-tuner de sehol se találok hozzá Vista drivert. Vlaki tud segíteni? Ja és 64bites kéne. -
fastleslie
senior tag
válasz
fastleslie #55 üzenetére
válasz a saját kérdésemre: a ChrisTV Professional v4.99 letölthető a
http://www.szoftvervilag.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=501
címen, a második kerdésre majd kipróbálás után tudok válaszolni!
[Szerkesztve] -
fastleslie
senior tag
Nem tudja valaki, honnan lehetne letölteni a CrysTV valamelyik verzióját? (akár csak kipróbálásra?) és hogy jó-e hozzá a PixelView 878D+?
-
fastleslie
senior tag
válasz
fastleslie #53 üzenetére
...megerősítettek: PAL B/D, vagy Germany...
-
fastleslie
senior tag
a TV tuner kártyánál régióként mit kell beállítani? PAL-???
Én Németországra állítottam, állítólag az jó, de így igencsak rá kell segíteni kézzel a hangolásra! (Nem mertem Hungary-t választani, mert nem biztos, hogy az a Secam-ra való átállás utáni Magyarország... 2004-es driver, de a 1997-es reinkarnációja...) és zavar, hogy nem írja ki a frekvrenciákat a TV tuner, pedig az nagy könnyebbség lenne, mert megvan a frekvrenciatáblázatom... (kábel TV)
Esetleg tud valaki jó alternatív TV tuner programot ajánlani, amelyik felismeri a PixelView kártyát is? (és nem árt, ha használni is tudja)
-
rétisün
veterán
válasz
fastleslie #51 üzenetére
nem irom le, most is azt használom (igaz 64 bitest, de hát ugy kell nekem
) ,és vistát sem tervezem a megjeenés napján megvenni, csak ha esetleg v-tunert cserélnék, akkor már ilyeneket is számitásba veszek.
[Szerkesztve] -
-
fastleslie
senior tag
Hali!
Nekem a NET9xWDM driver (9.01-es) bejött, és azzal műkszik a kártya.
Ezt keressétek! -
rétisün
veterán
válasz
fastleslie #48 üzenetére
valami hasonló már nekem is megfordult a fejemben
mondjuk a 64 bites driverek amgy sem túl elterjedtek, talán a vista bevezetésével kicsit javul a helyzet. persze a prolink akkor sem fog drivert kiadni egy ilyen tunerhez....most már meg kéne várnom a vistát, és valami olyan kártyát keresni, ami vistával is működik majd normálisan.
[Szerkesztve] -
fastleslie
senior tag
Az nagyon érdekes lesz, mer már XP-hez sincsen rendes driver! a legújabb XP-s is 2004-es... És nem is biztos, hogy működik! Ha rám hallgatsz, keresel egy balekot, eladod neki a kártyádat, és veszel egy vadi újat egy nagyon neves gyártótól, amo esetleg 64 bites driverrel is el van látva. (Először a gyártó honlapját érdemes megnézni, komoly-e?!) Nem PixelView a Prolinktől link link link link ...
-
rétisün
veterán
használ valaki bt878-as chipes tunerkártyát 64 bites oprendszerrel? sehol sem találtam hozzá drivert, a gyári (meg a prolinktől letölthető) meg nem települ fel, nem megfelelő oprendszer (vagy hasonló) hibaüzenettel
-
fastleslie
senior tag
Hali!
PV-BT878P+ (PixelView) kártyámhoz innen töltöttem le drivert:
http://www.prolink-usa.com/
Sok szerencsét mindenkinek! -
Tosee
őstag
Hello!
Van egy Pixelview Bt878P márkájú tv tunerem.
Az lenne vele a gond, hogy míg win98-at használtam addíg ment a teletex is de mióta XP-m van azóta nincs teletex.
Van rá valami megoldás, hogy az XP-n is legyen teletex? -
Marvin02
csendes tag
Létezik az, hogy egy eredeti tv kártya telepítője vírusos legyen? Azért felraktam, de nem vagyok megelégedve ezzel a márkával. Ha gyárilag csak aviban tud felvenni, és így egy 40 perces film 12 GB, megoldható új driver telepítésével, hogy más formátumokat is kezelni tudjon?
-
pedrohsi
tag
A tuner telepítése nagyon egyszerű: nekem rev. 9D PlayTV Pro-m van, XP alatt csak ennyit kell csinálni:
1. tömörítsd ki a gyári szoftvert
2. ''drv'' könytárat másold ki, ebben vannak a meghajtók
3. Rendszer - eszközkezelő: kiválasztod a kérdőjeles cuccot, mehajtó frissítése és megadod útvonalnak a drv könyvtárat
4. bár csak 2 kérdőjeles cucc van a listában, összesen négyszer kell megadni az útvonalat, ezt magától kérdezi majd
5. ha megvan mind a 4, a kártya működik, már csak egy lejátszó szoftver kell, pl DScaler -
Gyuzi
tag
Nekem egy PixelView Play TV Pro 2-őm van sajnos.
Az lenne vele a problémám mikor beállítom a csatornákat egy időt után mindig eltűnik az összes.De azokat is csak ''kézileg'' tudom beállítani mert a keresőjével talál vagy kettőt a 30-ból ötlet?.Lehet én vagyok pancser
-
Rollee
aktív tag
Hali!
Vettem egy ilyen tunert: PixelView PlayTV Pro Ultra (PV-TV304P+)
Az lenne a kérdésem hogy milyen lejátszó progit ajánlotok hozzá,ti mit használtok?
Van-e valakinek magyarnyelvű leírása hozzá, esetleg gyári cd?
Üdv.: Rollee -
blacky36
tag
Sziasztok!
Én több mint egy éve használom ezt a kártyát gond nélkül. A leirás szerinti telepítés
nagyon fontos! Az sp2 alatt voltak gondok, találtam valahol drivert is hozzá azt hiszem
5.11 v. de a kompatibiliási beállítást 98-ra téve is jó. De végül inkább az sp2-t
töröltem mert más progikat is agyon vágott. -
Bubu79
addikt
válasz
socialsmile #35 üzenetére
Akkor sajna ennyi...
Több ötletem nincs.
Az enyémet sikerült megerőszakolni és hajlandó döcögni a gyári driverével - ezek szerint Neked nincs ilyen mázlid... -
socialsmile
csendes tag
Illetve egyikkel driverrel sem mukodott, se az XP-sel, se a Pro-val.
Nemtom mi lehet, szerintem kivagom a pi*?$ba a kartyat. -
socialsmile
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is ez a verzio van: pv878p+ rev9D es xp ala semmilyen dtrivert nem talaltam, ami jo lett volna. Az univerzalis driver is, meg a letoltott gyari telepitesekor is egy ponton elszall a telepites es ujraindul a gep. Persze utana semmit nem lehet kezdeni a kartyaval. Dscalerrel frankon lehet nezni a TV-t de digitalizalni nem lehet.
Az elozo linken meg a Prolink Pixelview Play TV XP driveret lehet letolteni es az nallam nem mukodott a Play TV Pro-kartyaval, hiaba van mindket kartyan ez: pv878p+ rev9D -
Bubu79
addikt
Tegnap letöltöttem a drivert - még saját profilt is csináltam a BTSpy segítségével ahogyan írták az oldalon, de sajna nem jött össze
Az installálás sikerült, de a tunerrel nem tudott mint kezdeni... A composit és SVideo bemeneten dolgozott rendesen, de a tunert nem hangolta, mert nem ismerte fel a típusát, és a listában felsoroltak között sem találtam.
Úgyhogy most a régit használom - lassú, de legalább megy.
A gyári driverrel tudom használni a kártyámat ( a Nero frissítés óta ), de iszonyú lomhán tölt be, ezért is akartam frissíteni .
Mikori kártyát próbáltál felrakni? Milyen revíziósat ( a NYÁK-on megleled a számot )? -
Balli
őstag
Szia sikerült a letöltött driver-rel megoldani a probémát? Azt hiszem, én is akartam még vele is próbálkozni, de mintha az lett volna a baj, hogy eleve fel sem tudtam telepiteni
hogy kell elinditani az installálást?
''azóta tudom használni a kártyát, de nem bánnám, ha lenne valami frissebb meghajtó hozzá...'' most akkor neked végül is tudod használni -
Bubu79
addikt
Szia !
Én is egy ilyen kártyát használok - a driver keresgélés nekem nem jött be, amit a Prolink honlapról töltöttem le az nem volt jó hozzá.
Ha keresgélsz ne felejtsd el a letöltendő drivert egyeztetni a kártyád revíziószámával ( nálam Rev. 9K - ehhez nem leltem, pedig nincs egy éve, hogy vettem a kareszt)
Sajna hiába általánosan használt a Brooktree/Conexant 878 digitalizáló chip, a hozzá illesztett tunerek variációja végtelen, emiatt nehéz megfelelő drivert találni.
Nálam vásárlás után el sem akart indulni a kártya - az újratelepítéskor kideerült, hogy a 6.3-as Neroban Vision Expressben lévő video kodekek valamelyike fekteti ki a drivert. Ezt frissítettem 6.6-ra, azóta tudom használni a kártyát, de nem bánnám, ha lenne valami frissebb meghajtó hozzá...
Valamelyik régi Chip magazinban láttam egy ''univerzális'' drivert - akkor még nem volt kártyám és emiatt nem igazán foglalkoztam vele, most pedig hiába tettem tűvé a lakást nem leltem meg az adott számot
Bosszantó, hogy a gyártó magasról tesz a vásárlóira és nem készít megfelelő drivereket
#25- ben Lortech linkjét lehet, hogy megpróbálom...
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
Szia,
Nekem is Pixelview PV-BT878P+ tunerem van, olvastam hogy te is megszenvedtél vele anno: Hiba üzenet: ''Sorry, you have no video capure device''. SP2 fent van.ű
Nem irtad, hogy végül hogyan sikerült életed csalnod bele. Több drivert, progit kipróbáltam, de eredménytelenül nem ismerte fel egyik sem, még a DScaler sem
Szval leirnad a megoldást, milyen driver +progi kell hozzá?
Köszi előre is
Balázs -
krumpligumo
csendes tag
Sziasztok.nekem a1 PW play tv prom van és most arra lennék kíváncsi hogy tudnátok-e ajánlani hazzá egy jó szoftvert.
Felvenni szeretnék meg ugye nézni.
nekem az alp progik vannak hozzá de auzok nem sokat érnek.
Meg nem is sokat használtam de most megint lázba jöttem az olvasgatástól.
ELőre is thx -
Lortech
addikt
Próbáld ki ezt:
Oldal: Bővebben: link
file: Bővebben: link
Én ezt használtam eddig minden bt878-ashoz. -
Vangelis
félisten
Üdv kellene nekem Pixel View Play TV XP 878 a chipel elátott tv karihoz drv xp alá , van egyáltalán?
-
shteer
titán
én felvenni szeretnék a karimmal, de csak 10mp-et vesz fel.... F:
valaki leírhatná betűrőr betűre, hogy hol találom a beállítást -
Bundzsel
csendes tag
Bocs, összekevertem a Primax Colorado scanner problémát...
Azt javaslom, hogy telepítsd a Win 98-hoz való drivert, ezután az eszközkezelő kiírja, hogy ütközés van a hardwer és a szoftver között, ezt sárga kérdőjellel jelzi, ezután kerestesd meg az Interneten a megfelelő szoftvert, ahogy az néhány nappal ezelőtt leírtam.Ennek működnie kell!!
Lehet, hogy 2-3-szor meg kell ismételned.
Ha még most sem jó, akkor a jövő héten már otthon leszek, akkor meg tudom nézni konkrétabban az én számítógépemen.
Ha még ekkor sem lesz jó, és Pesten laksz, akkor inkább elugrom hozzád és 15 perc alatt kész lesz.
Üdv -
Zol33
tag
Ha leírod hogy pontosan milyen kártyád van, akkor megnézem, hogy nem jó-e hozzá az a driver ami nekem van, és esetleg mailban elküldöm, ha nem túl nagy. Egyébként anno én is sokat kerestem, mire végül sikerült drivert találnom hozzá, úgyhogy már sajna nem emlékszem rá hogy honnan töltöttem.
Lehet hogy a honlapon meg valami átmeneti zavar van, mert én úgy emlékszem, hogy töltöttem onnan nem is olyan régen.
[Szerkesztve] -
Zol33
tag
Esetleg próbáld meg letölteni innen Bővebben: link a kártyádnak megfelelő verziójú drivert.
[Szerkesztve] -
Bundzsel
csendes tag
Nekem így sikerült:
vezérlőpult
rendszer
hardver fül
eszközkezelő
sárga kérdőjel ( ez a hardver nem muzsikál)
illesztőprogram
frissítés
Windows Update
és akkor megkeresi a hardverhez való cuccokat
Ha elsőre nem sikerül, ne csüggedj, nekem a digit.fényképezőgépemhez harmadszorra jött le, a tunerkártyához másodszorra. Ne kérdezd, miért, nem tudom.
Üdv, ha tudok, segítek. -
Bundzsel
csendes tag
-
Bundzsel
csendes tag
Tud valaki segíteni?
Pár évvel ezelőtt vettem egy PixelView PlayTV pro kártyát, ami Win 98 alatt most is működik. A vinyó particionált, a másik partíción XP fut, letöltöttem hozzá a frissítéseket, de a progi indulásakor azt a hibaüzenetet kapom, hogy nincs hardver telepítve. Telepíteni meg nem tudom, vagy csak én vagyok mafla. -
Tilla
csendes tag
ki tudja, hogy egy pixelview pvcenter tevekartyanal, hogy lehet hangnormat valtosztatni, mert egy par csatornanal zug a hang?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook air m4, 1 hetes új, 3év garancia
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest