Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Gaming notebook topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fourgee
csendes tag
Sziasztok

Nekem egy PCTV Pro-m van, amivel meg vagyok elégedve, viszont most eljutottam oda, hogy TV tunert szeretnék valakinek ajándékozni karácsonyra. Két szempont van előttem:
1. kevesebb pénzem van a tunerre
2. a rádió részét én sem használtam és ő sem fogja használni
Maradt 2 lehetőség: Leadtek Expert, vagy Pinnacle PCTV Stereo?
Egy ex Leadtek tulajdonos azt mondta (aki egyébként szidta korábban a Miro-t), hogy jobban járok a PCTV Stereo-val, hiába nyújt több szolgáltatást a Leadtek Expert ugyanazon az áron. Mindkettőt kb. 15 ezerért tudnám megvenni.
Van Leadtek-kel kapcsolatban vmi tapasztalatotok? Leadtek fórumon hiába kérdezném, mert ott minket ''miro hívő''-nek, meg egyéb hasonlónak hívnak.
-
Oxygee
csendes tag
S.O.S.
Nekem is egy ilyen tunerem van, csak nem akar menni. Vagy inkabb a gepem. Mikor elinditom, a gepem ujraindul. Lehet gyenge a gepem? :celeron 566 700-on, 160 mb, nvidia vanta 16 mb. -
mojo
csendes tag
Kösz a tanácsokat, hétvégén kipróbálom őket.
-
Lali666
csendes tag
Feltettem a PCTV Stereo kártya 5.7-es Driver Setup-ot, ez ingyenesen használható Vision-t tartalmaz és frissíthető az 5.8-as update frissítéssel.
http://radiok.uw.hu/PCTV%20Stereo%205.7.rar (Ez az 5.7-es)
ftp://ftp.pinnaclesys.de/driver/pc/pctv/PCTV Stereo/PCTVStereo_5.80_Update.exe
(ez az 5.8-as frissítés Win XP-hez.)
(Előbb az 5.7-est kell feltenni!!!)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Lali666
csendes tag
Az Inter Video WinDVR progi egész használható.
MPEG 2 felvétel, Time Shifting funkció
DVD
VCD
SVCD
Letölthető:
http://radiok.uw.hu/InterVideo%20WinDVR%20v3.0%20Full.zip
(A serial.txt tartalma a regisztáció a ''már megvettem'' a programot opciót kell választani a telepítés után és beírogatni a négy adatot.) -
Lali666
csendes tag
Használ valaki vagy ismerőse Windows XP Media Center változatot PCTV Stereo vagy más kártyához? Érdemes, vagy csak megint valami újdonság ami használhatatlan?
-
Lali666
csendes tag
PCTV STEREO kártyához van egy driver frisíítés, amelyik a Windows XP SP2-re egyből telepíthető (persze manuálisan). Az 5.8-as Driveres kártyát is talán érdemes frissíteni.
Az eszközkezelőben a: Pinnacle PCTV Stereo PAL Capture Device-t kell keresni
és frissíteni a drivert (persze aki akarja) 2004.08.30-ai verzióra.
Letölthető innen:
ftp://ftp.pinnaclesys.de/driver/pc/pctv/PCTV%20Stereo/PCTVStereofix.zip -
mojo
csendes tag
Time shiftet, mpeg2-t hogyan lehet aktiválni?
XP-n nekem amúgy tökéletesen megy a cucc, de csak mpeg1-be hajlandó tömöríteni. -
fanti
addikt
Nekem is elküldöd? Mert a gyári szoftverével a digizés, hááátt éppen nem az igazi.
Az lenne a kérésem, hogy mivel otthoni netem nincs a fantomasz@pandy.hu - ra küld már légyszives, és 3megás fájlokat fogad az átjárónk max, tehát több darabban kellene ha nem gond.
Előre is köszönöm a segítségedet! -
eagle161
csendes tag
Help!help!
Vettem egy kártyát!
Összedugtam, minden kafául megy, csak a hang nem!
Azt írja hogy a tunert a kössük össze a hangkártyával mégpedig a Line-in-be!
A Line-in az sztem a zöld dugasz! És akkor hova dugjam a hangfalat????
Please help! -
Dexter68
addikt
Nincs valakinek véletlenül meg a Remote\profiles.ini fájlja, amiben benne van a WinDVR kezelés?
-
eagle161
csendes tag
Hi!
Most rendeltem meg egy Pinnacle PCTV STEREO-t és szeretnék róla tudni pár dolgot, ha segítetek ebben!
-milyen felbontásban digitalizál? (max.)
-milyen felbontásban vesz fel TV adásról? (max.)
-megy-e a hang egy Creative SB Live 5.1 alatt?
-megy-e XP alatt? bár úgy tudom igen
1ébként holnap megyek érte!
Előre is köszi az infót! -
Dexter68
addikt
Ez nagggggyon királyság!

Alapbeállításban is összehasonlíthatatlanul jobb, mint a gyári szoft felvétele!
El tudsz látni néhány jótanáccsal?
Ki lehet kapcsolni valahol a preview-t? Van egyáltalán értelme kikapcsolni?
Mit érdemes állítgatni?
És különben is... meg egyáltalán... meg minden!
-
Dexter68
addikt
Nagyon várom már a délutánt

Előre is köszönöm...
Még, ha holnap lesz is délután
-
Dexter68
addikt
Vettem egy ilyen kártyát... Azt már látom, hogy a gyári cuccával nem lehet elfogadható minőségű felvételt digitalizálni. Nézegettem a VirtualDub-ot, de nem jöttem rá, hogy hogyan kéne

Tud valaki segíteni, hogy megmenthessem a gyerekeim fejlődését az utókornak és ne kelljen VHS-en tartogatni őket???? -
torbit
tag
Nem tudja valaki, hogy PCTV Pro-n ha veszek fel, be lehet azt állítani, hogy a felvétel után kapcsolja ki a gépet?
-
aya
addikt
sp2 uninstall a programok hozzáadásánál!
de nem biztos hogy ugy menni fog. -
Kikike
tag
Lehet életet lehelni Pinnacle PCTV Stereo tunerbe UHU Linux 1.1 alatt?
-
Kikike
tag
Nem működik a Pinnacle PCTV Stereo tuner SP2 alatt! Plíz segítsen valaki mert ha nem tudom időben megcsinálni nem látom a Forma 1 utolsó futamát!
-
titan5
tag
Üdv.!
Nekem is ilyen karim van de jelenleg semmi gondom vele..
WinMe oprendszer,Nero 6.0,SB Live 1024 Digital hang(4.1), Codecpackot nem használok
Mellesleg sokkal szebb képet és tisztább hangot ad mint az XP alatt -
g@bo
nagyúr
skacok. még nem üzemeltem be pctv stereom, de ugy hallom hogy a hozzáadott software nem vesz fel dvd minőségben ( regisztrálni, fizetni kell érte ) csak vcd svcd formátumban?
-
Flashy
veterán
próbáltál 3rd party programot esetleg 3rd party drivert?
-
Gergarian
aktív tag
Na nem sikerült

A hozzáadott driver 5.7-es! Az akkor nem jobb, mint az 5.5-ös???? -
Gergarian
aktív tag
Köszönöm a segítségeket! Megpróbálom megcsinálni amit mondtatok. (van egy pár, ami
máshogy van nálam
)
Egyébként minőség terén nem lehet összehasonlítani a régi Hauppauge WinTV-PVR pci -ommal Az ugyebár hardveres encode-os, és hát úgy érezni, hogy, úgy ''JÖN a kép, és nem érzem azt, hogy néhol mintha elszámolná a kockákat a proci!
''
Szóval jobb volt, de hát el kellett adni!
-
bbchris
senior tag
Nekem 5.50-es driver van fent és az megy tökéletesen . De le lehet tölteni a Drivers.hu -ról , én onnan töltöttem le az 5.50-es az ''a'' kiegészítést és jó az is . Az ACE MEGA CODECben csak az 5.95-ös fajta jó a tunerhez azt is hyperben telepítve , bár nekem megy pron is . a 6.0-ás viszont már nem jó . DirectX 9 b alá van valami javítás hogy ne csússzon a hang . Röviden ennyi . Magával a karival elégedett vagyok , láttam már sok tunert de szerintem ez a legjobb , képben , hangban , kezelhetőségben . És jól felvesz tv-ről . Jönnek a rádióadások is jól .
-
Gergarian
aktív tag
Vki help!
Lécci!
-
Gergarian
aktív tag
Hm?

-
Gergarian
aktív tag
Help!
PCTV Stereo-nál legújabb driver van fent. Megkerestetem az adókat, megvan asszem mind, de hangja CSAK a következőknek érthető: TV2 RTLKLUB M1
A többi mind sistereg! Miért van ez??? A saját programjával, a WinDVR-rel, és a dscalerrel is ugyanez a gond!
Tudna vki segíteni? Köszi! -
törölt tag
válasz
üzenetére
Vagy válogass:
Bővebben: link -
zsozsi2004
csendes tag
Sziasztok, mit csináljak: vegyek egy Sulinetes AL 1751WM+pinnacle pctv-ét, vagy fektessek be egy Sony LCD tévébe?
-
rgb7
tag
És engem dobtok ki, mert cigányokhoz hasonlítgatnak: nektek tényleg semmi eszetek!
-
rgb7
tag
Nyugi legyen már! Tudjuk, hogy vicc-ből se tennénk fel Xp-t a tuner mellé!
Cigányok se raknak fel -
Flashy
veterán
attól kezdve hogy valaki 5 néven regisztrálja magát és nyilvánvaló hülyeségeket beszél, a levegőnek nézés végülis még nem is a legdurvább...
-
rgb7
tag
Oké nézzetek csak levegőnek! Mint tudjuk a levegő nagyon fontos pl. az életbenmaradáshoz. Köszi, hogy ilyen fontos embernek néztek! Sajnos nem valami jól használja kis a tunerét, aki szerint xp alatt is jó. Sőt aki ezért váltott xp-re, azt inkább hagyjuk...
-
Gambit
őstag
válasz
PirosHello
üzenetére
Nem véletlenül van a srác neve mögött az 5-ös, ha megfigyelitek. A helyzet az, hogy ez az 5. nick-je, és ezt is bannolták az összes többivel együtt. Nem normális a gyerek, ne foglalkozzatok vele, mert csak kötözködik. Szerintem nézzétek levegőnek, ha bejön a 6-ossal, hátha megunja...
[Szerkesztve] -
Agyzuzo
addikt
válasz
PirosHello
üzenetére
Lehet. Igazából nevezhetnénk elvakultságnak is. De hogy nem észből beszélt az úriember, hanem indulatból, abban biztos vagyok. Mert én egy észérvet sem vettem észre.

-
PirosHello
senior tag
válasz
PirosHello
üzenetére
Hozzáteszem, nem vagyok XP ügynök, csak ami bizonyos szempontból jó, ne fogjuk rá, hogy abból a szempontból bizon rossz.....
-
Agyzuzo
addikt
Pont a tuner volt az egyik ok, amiért XP-re (és NTFS-re) váltottam... A Win98 videódigizésre egyszerűen alkalmatlan, korszerűtlen. A lemezkezelése botrányos. 98SE (1 évig), ME (1 hónapig
és XP (kb. 1,5 éve) alatt is használtam a mostani Tuner-emet (Pinnacle PCTV Pro), XP alatt működik a legstabilabban...
Amúgy is butaság amit mondasz, mivel:
1) Ha a driver jó, akkor tökmindegy hogy XP vagy 98...
2) Az NTFS miatt sokkal jobb XP-t használni, egyrészt nincs file-méret limit, másrész velem FAT32 alatt többször is előfordult hogy felvétel közben a rendszer spontán megfeküdt és szétcincálta a FAT táblám (volt egy komolyabb eset, akkor untam meg végleg a 98-at és telepítettem XP-t).
A képminőség CSAKIS a tuner-től függ...
[Szerkesztve] -
PirosHello
senior tag
Hogy megy? Valami extra, ami nincs Xp alatt? Ne neeeee........Amelyik tuner Xp alatt hibátlanul megy, ''teljes kiszolgálást nyújt'', nehogy má jobb legyen 98-ban.....
Legfeljebb az adott tuner nem szereti egyik vagy másik op. rendszert (lsd. CHIP magazin kb. fél évvel ezelőtti tesztje), de ahol megy, ott nem megy többet, vagy kevesebbet.... Csak ott a júzer nincs a helyzet magaslatán
[Szerkesztve] -
shaft72
tag
Töltsd le ezt a drivert:
Bővebben: link
Ez az update:
Bővebben: link
Ezzel nekem tökéletesen működik.
TV-zéshez, felvételhez ajánlott a gyári szoftver helyett az iuVCR nevű kis okosság proggot használni.
Bővebben: link -
PirosHello
senior tag
Érdekes, nekem kezdetektől fogva műxik ''sz*r xp'' alatt is....Lehet, hogy én kivételes vagyok?????

Ha Neked nem tetszik az Xp, mint op. rendszer, nem kellene másokat is eltéríteni ''itt a pályán''....
[Szerkesztve] -
pubwart
aktív tag
HÁt az én ügyemben már sosem lesz előrelépés, sajna...

-
Lui76
őstag
Én most próbálok egy PCTV Rave-t ha minden igaz . Meghajtónak a pinnacle oldaláról töltöttem le a kb 5.50-es kb. 53Mb nagyságú csomagot -ez nem kér előző ,CD-t , mindent tartalmaz . De nem igazán működik jól . Szerintem az nem normális hogy még a Composit bemenet is zajos (egy videoról küldök biztosan tiszta jelet) . És a csatornák közül csak a magyar1-et találta azt is hang nélkül ? (csak súg ) Quick scan-el csináltam mert a másikat nem bírtam végigvárni. Azt hittem ezt egyszerűbb lesz használni.
Op rendszer XP . A Gef4Ti4200 Vivo képeségeit is eltávolítottam hátha az zavarja .Egyébként azon szépen jött be a video jel -így pótoltam a tuner kártya hiányát.
-
pubwart
aktív tag
válasz
PirosHello
üzenetére
Sajna pedig így van, de ha tudnál csinálni egy isot a telepítőCDről és valahogy elküldeni nekem, annak nagyon tudnék örülni. Nem tudod feltenni valahova? Vagy valami?
-
PirosHello
senior tag
-
hightower
tag
Sziasztok!
Nekem az a problémám, a Pinnacle pro-al, hogy ha elindítom a felvételt be zajosodik az amúgy tök jó minőségű kép, és a fekvétel is zajos lesz, van valakinek ötlete miért lehet ?
-
L3zl13
nagyúr
-
PirosHello
senior tag
Egyet mindenképpen érdemes a kártyával kapcsolatban megjegyezni: NE Magyarországot válaszd a területi beállításoknál, válaszd pl. Németországot, mert úgy sokkal több adót talál meg jobb minőségben, mintha kis hazánkat választanád...... Egyébként jó kártya, nekem bevált (és relatíve olcsó is volt).....Más nincs, ezután már csak használni kell....
-
gergokee
csendes tag
Sziasztok tud vki segiteni? Vettem egy Pinnacle Pro tv tunert, és elvégeztem a hardvertelepitést, meg a szoftvert is felraktam ,de tovább már nem jjutok mert mindig lefagy a program ha elinditom?!! Nem tom mi a baj?! Gépem: Amd 2800, Ati Radeon 9800 Pro, Asus 7n8x Deluxe , 2x 512 mb mem.
-
L3zl13
nagyúr
Pinnacle-ben járatos kellegám azt mondja, hogy le lehet tölteni a drivert a Pinnacle oldaláról. A Visionsoft vagy milyen nevű programcsomag tartalmazza a drivert is, és akkor nem kéri az előző verziót.
-
pubwart
aktív tag
válasz
PirosHello
üzenetére
Sajnos épp ez a baj. Mert nekem pont ez a driver van meg nekem, és pont ehhez kell az előző 3.7 vagy 3.6 os driver és pont az kelle nekem, mert ez így nem jó....

-
PirosHello
senior tag
Próbáld meg ezzel, mennie kell: ''http://www.drivers.hu/product.php?prodid=6235''
vagy linkkel: Bővebben: link -
pubwart
aktív tag
Sziasztok az a nagy helyzet, hogy van nekem egy Pinnacle PCTV Stereo stuffom, sajna CDt nem kaptam, mert a haveromé volt és nekem adta a témát
.De sehol nem találok hozzá drivert XPre.Felmentem a hivatalos oldalra, de ott csak valami 3.8as volt, amit le is tölöttem, de kért hozzá egy 3.7 vagy 3.6 előző drivert, amit sajnos sehol nem tudok szeretni, sehol sem.... 
Nincs meg véletlenül valakinek ez a driver? Vagy egy link ahol le lehetne tölteni? Vagy bármi help...
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest