Hirdetés

Aktív témák

• Guano

csendes tag

Üdv Mindenki!
    Lehet h. nem épp a legjobb helyre írom de nem akartam új topicot.
    A probléma:Vettem egy Pinnacle PCTV-t.Sima nem Rave vagy Pro.A kártya NYÁK-ja piros a tuneren a Pinnacle felirat virít így azt sem tudom pontosan milyen maga a tuner.(van másnak is ilyenje?)Alapból 5.5ös progi van hozzá fel is raktam talált is pár csatit de nem mindet és messze nem nézhető minőségben.Ugyanitt egy KWorld ami elvileg gagyibb 2 hete megtalált mindent.Namondom hagyom a saját progit a francba.Leszedtem mindent és driver nélkül DScaler 4.18at próbáltam.De ez meg semmit nem talál.A kártyát autodetectben Rave-nek ismeri fel és MT2032 universal-nak a tunert.de semmit nemtalál akárhogy is keresem.Ha előtte felrakom a Vision-t azzal keresek pár csatit és utána Dscaler akkor megintcsak nem talál sőt a Visionban elmentett csatik is eltřnnek pedig a frekik nem változnak.Ekkor csak az segít ha megint minden uninstall és Vision 5.5 fel és akkor térnek vissza.Tehát valahogy a DScaler úgy nyúl a kártyához h. még az elmentett adók is eltünnek.Gondolom a ds-ben kellene vmi bütykülni de foggalmam sincs mit.Ezt szeretnám használni mert ahogy hallottam a képe is jpbb meg nem kell neki driver stb.Ja a dscaler 3as verziója amint scan-t nyomok kilép majd pár másodperc mulva kékhalál vmi irq hibával pedig tök külön irq-t kapott a kártya.
    Remélem tud vki segíteni előre is thx

Aktív témák