- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
paolinho #153 üzenetére
De, le lehet. Csak a Mali forráskódja zárt, ezért nem nagyon van hardveres GPU segítség. SD filmeket lejátsza szoftverből is, de a HD -hoz gyenge a 3066. Egyébként már ez is egy plusz terhelés az Asterisk -hez képest, mert ahhoz elég lenne a server edition is, az X (XFCE grafikus felület) fölösleges. Én úgy gondolom, hogy ami mindenre jó, az igazából semmire sem. Ezért az Asterisk -hez én inkább egy "célhardver" megoldásban gondolkodom. A 3066 ehhez sztem elég, de egyébként már egy elavult vas. Ezért a kb. 40 dolláros árat nem érzem luxusnak ahhoz, hogy Linux szerver (ek) üzemeljen (ek) rajta. Mivel van lehetőség soros port kimenetre is, ezért megfelelő tudással többre is képes lehet a kütyü (pl. lakásautomatizálás). Aki most fogna bele, annak már nem kell a stick -kel bajlódnia, mert van már 3066 -ra dev. board. Pont azon akadtam el, hogy arra a dev. board -ra portolt Linuxot telepítettem. Azon beépített a Lan csatlakozó és sztem ennek a konfig eltérésén hasaltam el. Maga a disztró síma flashelés után, minden egyéb hókuszpókusz nélkül működött. Csak net nem volt, anélkül meg nem sokat ér az egész. De bízom benne, hogy egy hozzáértőnek ez nem okoz túl nagy fejtörést.
De a freaktabon van több leírás is, akár dualbootos telepítésre. Csak azok nem 14.04 -es Ubin alapultak. De ettől még lehetnek jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Mobilinternet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 250SSD + 750HDD
- Gigabyte H510M-H PC
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest