Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
paolinho #153 üzenetére
De, le lehet. Csak a Mali forráskódja zárt, ezért nem nagyon van hardveres GPU segítség. SD filmeket lejátsza szoftverből is, de a HD -hoz gyenge a 3066. Egyébként már ez is egy plusz terhelés az Asterisk -hez képest, mert ahhoz elég lenne a server edition is, az X (XFCE grafikus felület) fölösleges. Én úgy gondolom, hogy ami mindenre jó, az igazából semmire sem. Ezért az Asterisk -hez én inkább egy "célhardver" megoldásban gondolkodom. A 3066 ehhez sztem elég, de egyébként már egy elavult vas. Ezért a kb. 40 dolláros árat nem érzem luxusnak ahhoz, hogy Linux szerver (ek) üzemeljen (ek) rajta. Mivel van lehetőség soros port kimenetre is, ezért megfelelő tudással többre is képes lehet a kütyü (pl. lakásautomatizálás). Aki most fogna bele, annak már nem kell a stick -kel bajlódnia, mert van már 3066 -ra dev. board. Pont azon akadtam el, hogy arra a dev. board -ra portolt Linuxot telepítettem. Azon beépített a Lan csatlakozó és sztem ennek a konfig eltérésén hasaltam el. Maga a disztró síma flashelés után, minden egyéb hókuszpókusz nélkül működött. Csak net nem volt, anélkül meg nem sokat ér az egész. De bízom benne, hogy egy hozzáértőnek ez nem okoz túl nagy fejtörést.
De a freaktabon van több leírás is, akár dualbootos telepítésre. Csak azok nem 14.04 -es Ubin alapultak. De ettől még lehetnek jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Disney+
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladó INTEL i9-13900KF processzor + ASUS TUF Gaming H770-Pro WIFI alaplap
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M920q Tiny / i5-8500T / NVMe / USB Type-C / HDMI / 27% számla
- Eladó gamer / workstation PC + monitor garanciás, dobozos alkatrészekkel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest